Alassala

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Alassala Bad truffels Lavendel & Roos cadeau set 4 x 45 gram hoofdafbeelding
  Alassala Bad truffels Lavendel & Roos cadeau set 4 x 45 gram SKU: 44680-conf
  Vanaf € 6,62
 2. Alassala Marokkaanse Argan olie conditioner 300 ml hoofdafbeelding
  Alassala Marokkaanse Argan olie conditioner 300 ml SKU: 44750-conf
  Vanaf € 9,22
 3. Alassala Marokkaanse Argan olie gezicht en lichaam 50 ml hoofdafbeelding
  Alassala Marokkaanse Argan olie gezicht en lichaam 50 ml SKU: 45040-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 9,95
 4. Alassala Oog Serum BIO hoofdafbeelding
  Alassala Oog Serum BIO SKU: 45010-conf
  Niet op voorraad
 5. Alassala Scrub handschoen Marokkaanse Kessa Groen hoofdafbeelding
  Alassala Scrub handschoen Marokkaanse Kessa Groen SKU: 45910-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 4,57
 6. Alassala Scrub handschoen Marokkaanse Kessa Oranje hoofdafbeelding
  Alassala Scrub handschoen Marokkaanse Kessa Oranje SKU: 45920-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 4,57
 7. Alassala Scrub handschoen Marokkaanse Kessa Zwart hoofdafbeelding
  Alassala Scrub handschoen Marokkaanse Kessa Zwart SKU: 45940-conf
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 4,57
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Merk: Alassala

Alassala het verhaal

Alassala, opgericht door Azzelarab Elalaoui, is gespecialiseerd in het importeren van de fijnste biologische Argan olie en andere natuurlijke Morccan Beauty producten uit Zuid-westen van Marokko. Alassala staat garant voor hoge kwaliteit van dienstverlening en het leveren van kwaliteit producten tegen een concurrerende prijs. Ons product is het resultaat van uitgebreid onderzoek en Alassala verzekert u te voorzien van de best mogelijke producten.

Missie Alassala

Onze missie is om de klanttevredenheid te waarborgen door het verstrekken van de hoogste kwaliteit producten gemaakt met alleen de beste biologische en fair-trade ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Ons doel is de klanttevredenheid door het aanbieden van het plezier van het zich weelderig mooi en natuurlijk gezond voelen.
Azzelarab Elalaoui

Waarom Alassala?

De Alassala Biologische Marokkaanse Arganolie is een cosmetisch product met het hoogste nieveau in zijn soort door de vele toepassingsmogelijkheden. Geen andere cosmetische product met een dergelijke veelsoortig gebruik is ooit geproduceerd. Wij zorgen er altijd voor dat we de bron van onze Argan Olie uit ethisch verantwoorde en duurzame coöperaties betrekken om ervoor te zorgen dat de lokale bevolking en het milieu blijven profiteren van deze opmerkelijke lokale bron.

Wij gebruiken alleen 100% biologische uit Marokko afkomstige Argan Olie, die door lokale vrouwencoöperaties koud is geperst uit ongeroosterde kernel noten. Dit betekent dat bij elke aankoop die u direct bijdraagt aan de bescherming van de Berber stammen en het Argan woud.

Alassala Marokkaanse Natural Beauty producten zijn vrij van additieven of conserveringsmiddelen. De meeste van cosmetische Argan olie gebaseerde producten die op de markt zijn, bevatten een aantal kunstmatige chemische stoffen, zoals: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Butylphenyl, Methylpropional, lijnzaad (Linum usitatissimum) Extract, Fragrance Supplement, D & C Yellow-11, D & C Red-17, cumarine, benzylbenzoaat, Alpha-Isomethyl ionon.

De meeste van de genoemde stoffen zijn afgeleid van silicium, dat weliswaar effectief kan zijn voor sommige huidsoorten, maar schadelijk kan zijn voor anderen. Al onze producten bevatten geen van de bovenstaande chemicaliën en ze zijn geschikt voor alle soorten huid en haar.

Als u meer informatie wilt over Alassala producten, neem dan nu contact met ons op. Of neem een kijkje op de website van Alassala.

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.