Bio-Kult

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Probiotica candea - 60 capsules hoofdafbeelding
  Probiotica candea - 60 capsules SKU: 461501
  Waardering:
  100%
  € 21,95
 2. probiotica infantis for kids - 16 sachets hoofdafbeelding
  probiotica infantis for kids - 16 sachets SKU: 30135
  Waardering:
  100%
  Niet op voorraad
 3. Probiotica pro-cyan 45 capsules hoofdafbeelding
  Probiotica pro-cyan 45 capsules SKU: 462301
  Waardering:
  100%
  € 21,95
 4. Probiotica Regular - 120 capsules hoofdafbeelding
  Probiotica Regular - 120 capsules SKU: 30900
  Waardering:
  100%
  € 40,95
 5. probiotica regular Biokult- 60 capsules hoofdafbeelding
  probiotica regular Biokult- 60 capsules SKU: 31120
  Waardering:
  100%
  € 21,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bio-Kult: goede bacteriën voor een gezonde darmwerking

U heeft de term goede bacteriën vast regelmatig gehoord en daar bedoelt men dan probiotica mee. De Bio-Kult probiotica bestaan uit micro-organismen die je gezondheid ondersteunen en die als aanvulling op de al bestaande micro-organismen in het maag-darmkanaal fungeren. Daar dragen ze bij aan de energiehuishouding, aan het functioneren van het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en de hersenfuncties. Een gezonde hoeveelheid probiotica is dus goed voor u.

De probiotica van Bio-Kult

Als u op zoek bent naar een probioticum voor uzelf, dan heeft Bio-Kult een aantal opties voor u. Zo is er Bio-Kult Pro Cyan, een probioticamix met een drievoudige werking. Het bevat 2 bacteriestammen, cranberry en vitamine A. Er is ook de Bio-Kult Infantis, specifiek bedoeld voor kinderen. Bio-Kult Candea bevat 7 bacteriestammen, grapefruitpit extract en knoflook. Als laatste kunt u kiezen voor Bio-Kult Regular, met 14 probiotica stammen.

Als onderdeel van een gezonde voeding

Met de Bio-Kult probiotica kunt u uw maag- en darmfuncties reguleren. U gebruikt organismen die al in het lichaam aanwezig zijn en vult die extra aan. Bio-Kult verzorgt al een perfecte dosering voor u en het is niet nodig om die aan te vullen. Als u de aangegeven hoeveelheid gebruikt en gezond eet, dan komt de werking van uw darmen met deze probiotica vast weer terug. En aangezien u daar een natuurlijk middel voor gebruikt, is het als u zich aan de aanwijzingen houdt ook volledig veilig.

De goede bacteriën van Bio-Kult

Door je lichamelijke functies indien nodig te ondersteunen met een probioticum van Bio-Kult zorgt u ervoor dat u altijd voldoende energie heeft, dat u zich goed kunt concentreren, dat uw spijsvertering optimaal werkt en dat uw immuunsysteem goed kan werken. U voelt zich beter, gezonder en de balans van alle micro-organismen in uw maag-darmkanaal wordt weer hersteld.

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.