Tijdelijk niet beschikbaar

Brazaliaanse Paranoten Medium Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Brazaliaanse Paranoten Medium Biologisch? Kijk hier verder…

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Rijke, romige smaak vergelijkbaar met kokosnoot
  • plus-circle Bevat mineralen, vitaminen en gezonde vetten
  • plus-circle Veelzijdig in gebruik: pesto, baksels, smoothies, salades, rijst- of couscousgerechten
Details

Een bounty byte

De Braziliaanse Paranoot heeft een rijke romige smaak die vergelijkbaar is met de textuur van een kokosnoot. Paranootbomen groeien voornamelijk langs de oevers van de Amazone en bloeien tijdens het droge seizoen (in principe de herfst). De ontwikkeling van de vruchten duurt 14 maanden van bestuiving tot een rijpe paranoten. Paranootbomen worden wel 50m hoog en de vruchten zijn vrij zwaar. Als in het regenseizoen de vruchten rijp zijn wacht men tot ze van de bomen zijn gevallen zodat de oogst alleen maar plaats vind op de grond.

Gezonde eigenschappen Brazaliaanse Paranoten

De braziliaanse noten zitten vol met vele mineralen, vitaminen en gezonde vetten. De stof selenium die de noot bevat komt niet vaak voor maar noodzakelijk voor een goede functionering van het lichaam. Het beste kun je 2 tot 5 Braziliaanse noten per dag eten. Teveel is niet goed en kan leiden tot seleenvergiftiging. De Braziliaanse noot wordt over het algemeen in pesto verwerkt maar past ook goed in baksels zoals brood, cake, koekjes en taarten. Probeer de noot ook in smoothies, salades en rijst- of couscousgerechten. Mocht je de noot los willen eten is dat natuurlijk ook mogelijk. Een lekkere manier om de Braziliaanse noot los te eten is in combinatie met bijvoorbeeld hazelnoten, walnoten, pecannoten, en amandelen.

Waar kan ik biologsiche Braziliaanse paranoten kopen?

Gemakkelijk biologsiche Braziliaanse paranoten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologsiche Braziliaanse paranoten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologsiche Braziliaanse paranoten aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

De gezondheidsclaims in deze tekst zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Brazaliaanse Paranoten Medium Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologsiche Braziliaanse paranoten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Brazaliaanse Paranoten Medium Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Brazaliaanse Paranoten Medium Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Brazaliaanse Paranoten Medium Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Wordt terugverwacht rond: datum 16 mei 2024
Artikelnummer 45350-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Kleur Beige
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Paranoot
Vitamines en Mineralen Selenium
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Bolivia
Merk Holyflavours
HS-Code 20081912
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 659 kcal / 2757 KJ
Eiwitten 14,3 g
Koolhydraten 4,2 g
Vetten 67,1 g
Verzadigde Vetten 16,1 g
Vezels 7,5 g
Natrium -
Zout 0,007 g
Reviews
star star star star star
Braziliaanse paranoten
Lekkere Noten erg gezond en snel geleverd thuis top bedrijf dit!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op