Sale

Cacao Nibs Raw Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cacao Nibs Raw Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat zijn Cacao nibs?

Cacao nibs zijn afkomstig van de cacaoboon. De vrucht groeit direct aan de stam. Cacaobonen worden verbouwd in landen rond de evenaar. Rauwe cacao wordt gebruikt om chocolade mee te maken. Cacao nibs zijn niet te vergelijken met pure chocolade. Cacao nibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het een soort kleine stukjes rauwe en pure cacao.

Zijn Cacao nibs gezond?

Cacao nibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacao nibs zijn rijk aan antioxidanten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, vezels, ijzer, calcium, B-vitamines en vitamine C en E mag dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacao nibs zijn vrij van toegevoegde hulpstoffen en bestrijdingsmiddelen, suiker en vet. Raw cacao bevat mineralen en spoorelementen waaronder koper, zink, mangaan, magnesium en chroom.

Hoe gebruik je cacao nibs?

De rauwe nibs de cacao zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, toetjes, yoghurt, muffins enzovoort. Rauwe chocolade wordt gezien als verantwoord tussendoortje. Cacao Nibs kan je ook gewoon zo uit de hand eten.
Wij raden aan om dagelijks circa 5 tot 10 gram te consumeren. Uiteraard zullen de effecten beter merkbaar zijn bij 10 gram.

Waar kan ik raw cacao nibs kopen?

Gemakkelijk raw cacao nibs kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je raw cacao nibs kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele raw cacao nibs aanbieding meer.

Cacao Nibs Raw Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde raw cacao nibs komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Cacao Nibs Raw Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Cacao Nibs Raw Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Cacao Nibs Raw Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40020-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 10-15g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen gebruikt.
Ingrediënten Cacaoboon
Vitamines en Mineralen Ijzer, Koper, Magnesium, Mangaan, Vitamine C, Zink
Speciale Eigenschappen BIO, Raw
Land van teelt Peru
Merk Holyflavours
HS-Code 18010000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 642,36 kcal / 2697,91 KJ
Eiwitten 12,43 g
Koolhydraten 28,91 g (sugar 2,03 g)
Vetten 53 g
Verzadigde Vetten 31,5 g
Vezels 26,85 g
Natrium 20,98 mg
Zout -
Reviews
een heerlijk product!
Het smaakt heerlijk in mijn kwark of yoghurt. Het heeft een lekkere bite. Prima cacao nibs!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op