Cacao Nibs Raw Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cacao Nibs Raw Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,01
Op voorraad
SKU
40020-conf
+ -

Wat zijn Cacao nibs?

Cacao nibs zijn afkomstig van de cacaoboon. De vrucht groeit direct aan de stam. Cacaobonen worden verbouwd in landen rond de evenaar. Rauwe cacao wordt gebruikt om chocolade mee te maken. Cacao nibs zijn niet te vergelijken met pure chocolade. Cacao nibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het een soort kleine stukjes rauwe en pure cacao.

Zijn Cacao nibs gezond?

Cacao nibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacao nibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan gezonde hart- en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, vezels, ijzer, calcium, B-vitamines en vitamine C en E mag dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacao nibs zijn vrij van toegevoegde hulpstoffen en bestrijdingsmiddelen, suiker en vet. Raw cacao bevat mineralen en spoorelementen waaronder koper, zink, mangaan, magnesium en chroom.

Hoe gebruik je cacao nibs?

De rauwe nibs de cacao zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, toetjes, yoghurt, muffins enzovoort. Rauwe chocolade wordt gezien als verantwoord tussendoortje. Cacao Nibs kan je ook gewoon zo uit de hand eten.
Wij raden aan om dagelijks circa 5 tot 10 gram te consumeren. Uiteraard zullen de effecten beter merkbaar zijn bij 10 gram.

Waar kan ik raw cacao nibs kopen?

Gemakkelijk raw cacao nibs kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je raw cacao nibs bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele raw cacao nibs aanbieding meer.

Premium Cacao Nibs Raw Biologisch

Cacao Nibs Raw Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische raw-voeding komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.