Cacao Poeder Regular Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cacao Poeder Regular Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Herkomst Cacao Poeder Regular Biologisch

Cacaopoeder komt van de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. De cacaoboom groeit in landen rond de evenaar, en levert cacaobonen, waarvan onder meer chocolade gemaakt wordt. Om cacaopoeder te maken wordt er gebruikt gemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Onder hoge druk wordt de massa uitgeperst, zodat er cacaopoeder ontstaat. Cacaobonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en drie keer meer dan groene thee, cacao bonen zijn een rijke bron van mineralen. De peulen zijn met de hand geoogst en geselecteerd voor de beste kwaliteit. Ook is onze cacao gefermenteerd om hun aanvankelijke bitterheid te verminderen. Het productieproces behoudt een aanzienlijk deel van de voedingswaarde waarde van de bonen, zonder enige toevoeging.

Forastero Bonen

De Cacao Poeder Regular Biologisch is afkomstig van de Forastero cacao boom. Oorspronkelijk komt deze cacao uit het Amazonegebied, maar het wordt nu vooral geteeld in West-Afrika. Aan deze boom zitten 30 tot 40 cacao bonen per peul. Tot slot betreft deze cacao 80% van de gehele cacao-oogst in de wereld. De Forastero cacao heeft een vlakke en krachtige cacaosmaak.

Waar kan ik cacao poeder kopen?

Gemakkelijk cacao poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je cacao poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cacao poeder aanbieding meer.

Cacao Poeder Regular Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde cacao poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Cacao Poeder Regular Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Cacao Poeder Regular Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Cacao Poeder Regular Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 57400-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart | Temperature Statement
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 10-15g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen gebruikt.
Ingrediënten Cacaoboon
Speciale Eigenschappen BIO, Kosher, Vegetarisch, Vegan, 100% Natuurlijk
Merk Holyflavours
HS-Code 18050000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 330 kcal / 1379 kJ
Eiwitten 28.1 g
Koolhydraten 14.5 g (0.3 g sugar)
Vetten 11.0 g
Verzadigde Vetten 6.9 g
Vezels 31.0 g
Natrium 0
Zout <0.1 g
Reviews
Zeer goed.
Koop dit product al heel lang, erg lekker door mijn havermout (Vertaald uit het Duits)
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op