Cacao Pasta Wafers Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cacao Pasta Wafers Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,62
Op voorraad
SKU
40023-conf
+ -

De nieuwe en onmisbare praktische bron voor je zelfgemaakte chocolade.

Voor wie in de keuken knutselt met eigen recepten waarvoor chocolade of cacao nodig is, hebben wij nu een heel praktisch nieuw product voor je. Cacaolikeurwafels zijn nu verkrijgbaar in onze online winkel, en ze konden niet handiger zijn.

Deze wafeltjes zijn gemaakt van 100% cacaopasta en zijn gemakkelijk te smelten en af te meten, zodat je precies de hoeveelheid cacaopasta krijgt die je recept nodig heeft. Bovendien heb je alles zelf in de hand als het erom gaat de extra ingrediënten toe te voegen om een lekkere chocolade te maken.

Waar komt cacaolikeur vandaan?

De cacaoboon, natuurlijk! De cacaolikeur waarvan deze wafels worden gemaakt, is een mengsel van criollo, forastero en trinitario bonen. Deze bonen worden geroosterd en vervolgens tot een pasta vermalen, gesteriliseerd en tot wafels gevormd voordat ze kunnen afkoelen en stollen.

Het resultaat is een wafeltje van cacaolikeur dat perfect is om te bakken, te koken en zelfs om zo te eten als een lekker en gezond tussendoortje.

Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog een paar cacaolikeurwafels en begin te genieten van de smaak van echte chocolade!

Waar kan ik cacao pasta wafers kopen?

Gemakkelijk cacao pasta wafers kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je cacao pasta wafers kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cacao pasta wafers aanbieding meer.

Cacao Pasta Wafers Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde cacao pasta wafers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Cacao Pasta Wafers Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Cacao Pasta Wafers Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Cacao Pasta Wafers Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.