organic

Camu Camu Poeder Biologisch

5/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Camu Camu Poeder Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Hoog vitamine C-gehalte: Camu Camu poeder heeft bijna het hoogste vitamine C-gehalte van alle planten ter wereld.
  • plus-circle Rijk aan voedingsstoffen: Naast vitamine C bevat biologisch Camu Camu poeder ook verschillende flavonoïden, antioxidanten en tannines.
  • plus-circle Veelzijdig gebruik: Camu Camu poeder kan gebruikt worden in smoothies, sappen, shakes, ijs, jam, yoghurt en meer.
Details

Camu CamuHier vindt u dit product ook als camu camu capsules

Camu Camu is een kleine Amazone vrucht die het hoogste vitamine C-gehalte van alle planten ter wereld heeft. De struikachtige boom van 2 tot 8 meter hoog gedijt diep in het moeras en regenwoud van de Amazone. De naam Camu Camu is vermoedelijk afkomstig van het "Camu" geluid dat vissen maken als ze de drijvende vruchten van het wateroppervlak plukken. De biologische Camu Camu wordt vanuit een kano met de hand geplukt. Na het plukken worden de Camu Camu bessen geschild, geperst en gedroogd. Het overgebleven verpulverde Camu fruit wordt dan geplaatst in een op maat ontworpen droogmachine, die langzaam vocht onttrekt met een constante temperatuur onder 45 °C. De gedroogde Camu Camu kan vervolgens worden vermalen tot een fijn poeder, dat zorgvuldig wordt getest voor verpakking om ervoor te zorgen dat het vrij is van alle potentieel schadelijke microben.

Camu Camu Poeder smaak en gebruik

Door zijn zure smaak wordt de Camu Camu vrucht meestal niet los gegeten. In Zuid-Amerika wordt de pulp traditioneel gemengd tot een natuurlijk gezoet sap, en sinds de voordelen van de vrucht bekend zijn geworden is het populair gebruik om het te strooien op ijs, jam en yoghurt. Camu Camu is rijk aan Vitamine C. De vrucht heeft daarmee het op een na hoogste gehalte aan vitamine C en wordt alléén overtroffen door de Australische "BillyGoat Plum". Camu Camu bevat naast vitamine C ook andere gezonde voedingsstoffen.

Toepassingen Camu Camu Poeder

De vrucht smaakt erg zuur, maar het gedroogde vruchtvlees als poeder vind zijn weg in de productie van ijs, snoep en als superfood. Camu Camu poeder biologisch is heerlijk door een smoothie, sappen en shakes, over een fruitsalade of door een toetje. Meld u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele camu camu aanbieding.

Waar kan ik biologisch camu camu poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch camu camu poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch camu camu poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch camu camu poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Camu Camu Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch camu camu poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Camu Camu Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Camu Camu Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Camu Camu Poeder Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40025-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 3-5g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Camu Camu
Vitamines en Mineralen Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Peru
Merk Holyflavours
HS-Code 08134095
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 333 kcal / 1393 KJ
Eiwitten 6,6 g
Koolhydraten 54 g (of which sugar: 4 g)
Vetten 0,13 g
Vezels 33 g
Natrium -
Zout 0,07 g
Reviews
star star star star star
Goed product
Goede verpakking, goed product
star star star star star
Goede Poeder
De camu camu poeder is van goede kwaliteit, zeker vaker kopen.
star star star star star
Prima camu camu
Zocht iets vol vitamince C om te kopen, goede oplossig camu camu.
Artikelen
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op