Camu Camu Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Camu Camu Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 9,11
Op voorraad
SKU
40025-conf
+ -

Camu CamuHier vindt u dit product ook als camu camu capsules

Camu Camu is een kleine Amazone vrucht die het hoogste vitamine C-gehalte van alle planten ter wereld heeft. De struikachtige boom van 2 tot 8 meter hoog gedijt diep in het moeras en regenwoud van de Amazone. De naam Camu Camu is vermoedelijk afkomstig van het "Camu" geluid dat vissen maken als ze de drijvende vruchten van het wateroppervlak plukken. De biologische Camu Camu wordt vanuit een kano met de hand geplukt. Na het plukken worden de Camu Camu bessen geschild, geperst en gedroogd. Het overgebleven verpulverde Camu fruit wordt dan geplaatst in een op maat ontworpen droogmachine, die langzaam vocht onttrekt met een constante temperatuur onder 45 °C. De gedroogde Camu Camu kan vervolgens worden vermalen tot een fijn poeder, dat zorgvuldig wordt getest voor verpakking om ervoor te zorgen dat het vrij is van alle potentieel schadelijke microben.

Camu Camu Poeder smaak en gebruik

Door zijn zure smaak wordt de Camu Camu vrucht meestal niet los gegeten. In Zuid-Amerika wordt de pulp traditioneel gemengd tot een natuurlijk gezoet sap, en sinds de voordelen van de vrucht bekend zijn geworden is het populair gebruik om het te strooien op ijs, jam en yoghurt. Camu Camu is rijk aan Vitamine C. De vrucht heeft daarmee het op een na hoogste gehalte aan vitamine C en wordt alléén overtroffen door de Australische "BillyGoat Plum". Camu Camu bevat naast vitamine C ook andere gezonde voedingsstoffen.

Toepassingen Camu Camu Poeder

De vrucht smaakt erg zuur, maar het gedroogde vruchtvlees als poeder vind zijn weg in de productie van ijs, snoep en als superfood. Camu Camu poeder biologisch is heerlijk door een smoothie, sappen en shakes, over een fruitsalade of door een toetje. Meld u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele camu camu aanbieding.

Waar kan ik Biologisch Camu Camu Poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch Camu Camu Poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch Camu Camu Poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch Camu Camu Poeder aanbieding meer.

Premium Camu Camu Poeder Biologisch

Camu Camu Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.