Capillum Amove AthleticX Ontharingscréme

Capillum Amove WHEAT Athletics sports ontharingscreme 300 gram. Dit product van Arte Fiori is een natuurlijk product dat vrij is van synthetische geur-, kleur-en conserveringsmiddelen. Volg de gebruiksaanwijzing nauwlettend!
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 13,06
Op voorraad
SKU
43020-conf
  + -

  Beschrijving:

  Capillum Amove WHEAT AthleticX sport Tarwe ontharingscreme 300 gram
  Dit product van Arte Fiori is een natuurlijk product dat vrij is van synthetische geur-, kleur-en conserveringsmiddelen. Volg de gebruiksaanwijzing nauwlettend!

  Ingrediënten:

  Capillum Amove WHEAT AthleticX sport ontharingscreme met bijgeleverde spatel en gebruiksaanwijzing. Tritium vulgare zetmeel (tarwezetmeel), calciumcarbonaat, bentoniet, calciumhydroxide encalciumchloride thioglycolaat vormen de componenten van een traditioneel poeder, datal honderden jaren wordt gebruikt in het Midden-Oosten voor een zachte ontharing. Dit product bevat geensynthetische kleur- engeurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Gebruiksaanwijzing:

  Belangrijk: Alle sieraden afdoen, in verband met kans op (tijdelijke) verkleuringen. Eventueel plastic wegwerp handschoenen aandoen. Het poeder wordt gemengd met water en veranderdvoor het aanbrengen in een vaste pap. Na het aanbrengen ongeveer 3-5 minuten wachten, waarna het gemakkelijk kanworden afgewassen in de douche. De huid voelt direct daarnazijdezachtaan.Voor een uitgebreide beschrijving zie gebruiksaanwijzing in verpakking.

  Verpakking:

  Capillum Amovenatuurlijke ontharingscreme3 maal100 gram in zakje. Met spatel en handschoen in doosje.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.