Capillum Amove Ontharingscréme Tijm

Capillum Amove Tijm natuurlijke ontharingscreme 200 gram. Dit product van Arte Fiori is een natuurlijk product dat vrij is van synthetische geur-, kleur-en conserveringsmiddelen. Volg de gebruiksaanwijzing nauwlettend!
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 10,27
Op voorraad
SKU
41250-conf
  + -

  Capillum AMOVE Tijm

  Nu in een nieuw recept met tijm. Bijzonder geschikt voor problematische huidtypes. Zonder synthetische kleurstoffen of geuren.

  "Tijm staat ook bekend om zijn gezonde en helende eigenschappen: De antibacteriële, antibiotische en slijmoplossende eigenschappen hebben de voorkeur bij hoesten, verkoudheid en heesheid. Tijm wordt daarom beschouwd als een gezond alternatief voor conventionele geneesmiddelen en zelfs antibiotica. Natuurlijk is tijm vrij van ongunstige bijwerkingen". | Bron: www.zentrum-der-gesundheit.de

  Roeren. Aanbrengen. Onder de douche afspoelen. Weg haar!

  Het ontharingspoeder Capillum Amove Tijm, bevat plantaardige en minerale ingrediënten en zorgt voor een extreem irritatievrije ontharingsbehandeling zonder roodheid en voor een extra zachte huidbeleving.

  Neem de tijd voor dit "light" ontharingalternatief, want Capillum AMOVE Tijm is bijzonder geschikt voor mensen met een problematische huid, omdat het een nog zachtere werking op de huid heeft.

  De nieuwe samenstelling van het poeder, dat nog dichter bij het oorspronkelijke product ligt, verlengt de inwerkingstijd en geeft deze versie van Capillum AMOVE een karakteristieke minerale geur met een vleugje tijm en een groene kleur na het mengen. De nieuwe formule maakt het verwijderen van het haar gemakkelijk, snel en zacht. Er is bovendien afgezien van het gebruik van synthetische geuren en kleurstoffen.

  Waarom Capillum AMOVE Tijm?

  • Bijzonder geschikt voor mensen met een problematische huid.
  • Voor de toepassing op het hele lichaam, vooral voor de bikinilijn.
  • Huidcompatibiliteit "zeer goed" (getest door Dermatest© Research Institute)
  • Nieuw met tijm. Bevat ook andere plantaardige stoffen.
  • Karakteristieke minerale geur
  • Geen synthetische kleur- en geurstoffen

  Ingrediënten:

  Calciumcarbonaat, Strontiumhydroxide, Zwavel, Smaak, Citral, Limoneen, Geraniol, Linalool, Tijm

  Inhoud van het product:

  200g "Capillum AMOVE Tijm" poeder, 1 houten spatel, meertalige instructie (DE, EN, FR, IT, ES, NL)

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.