Chaga Extract 30% Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chaga Extract 30% Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Chaga paddenstoel: een gezonde verrassing!

Wanneer je denkt aan paddenstoelen, denk je misschien niet meteen aan een gezond ingrediënt voor je dieet. Paddenstoelen zijn echter een uitstekende bron van voedingsvezels, eiwitten, vitaminen en mineralen. Chaga paddenstoelen zijn een soort dat vooral in Noord-Europa voorkomt. Deze paddenstoel groeit voornamelijk op berkentakken en is van nature rijk aan antioxidanten.

Deze paddenstoel wordt al sinds de zeventiende eeuw gebruikt in de traditionele Russische geneeskunde. Chaga paddenstoelen bevatten betaglucaan.

Chaga Paddenstoelen zijn ook rijk aan selenium. Chaga paddenstoelen bevatten ook kalium.

Deze paddenstoel is ook een goede bron van ijzer.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opnoemen van goede nutrienten die chaga paddenstoelen bevatten, want chaga bevat meer dan 20 essentiële voedingsstoffen.

Waarom zou je chaga paddenstoelen extract gebruiken in plaats van chaga poeder?

Extracten zijn over het algemeen krachtiger dan poeders en bevatten meer werkzame stoffen. Chaga extract bevat een hogere concentratie aan betaglucaan dan chaga poeder. Chaga extract is ook rijk aan antioxidanten.

Chaga paddenstoelextract is ook makkelijker te doseren dan chaga poeder. Wanneer je chaga extract gebruikt, weet je precies hoeveel werkzame stoffen je binnenkrijgt. Chaga paddenstoelpoeder kan echter fluctueren in werkzame stoffen, omdat het afkomstig is van een natuurlijk product.

Wat betekent 30% extract?

30% is het minimumgehalte aan polysacchariden. De extractieverhouding geeft aan hoeveel poeder nodig is om deze 30% te bereiken. Voor Chaga is 9-11 kg poeder nodig om 1 kg extract met 30% polysacchariden te krijgen.

Hoe gebruik je chaga paddenstoel extract?

Chaga paddenstoel extract kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het kan worden toegevoegd aan smoothies, shakes of sappen, of direct in water of thee worden oplost.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van chaga paddenstoel extract?

Chaga is een veilig ingrediënt en er zijn geen bijwerkingen bekend. Chaga paddenstoelen kunnen wel een bloedverdunner zijn, dus als je bloedverdunners gebruikt, moet je chaga met mate gebruiken. Chaga paddenstoel extract is ook niet aanbevolen voor mensen met schildklierproblemen of een auto-immuunziekte.

Waar kan ik chaga extract kopen?

Gemakkelijk chaga extract kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je chaga extract kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele chaga extract aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Chaga Extract 30% Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde chaga extract komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chaga Extract 30% Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chaga Extract 30% Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chaga Extract 30% Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Geconcentreerd en krachtig: Chaga extract is veel krachtiger dan chaga poeder, waardoor je minder nodig hebt om dezelfde voordelen te krijgen.
  • Rijk aan essentiële voedingsstoffen: Chaga extract bevat meer dan 20 essentiële voedingsstoffen, waaronder mineralen, polysacchariden en sterolen.
  • Breed scala aan toepassingen: Chaga extract kan op natuurlijke wijze bijdragen aan het verbeteren van je gezondheid.
Kenmerken
Artikelnummer 58730-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik
  • Voor dagelijks gebruik:
    1 maal daags een halve theelepel chaga extract per portie.
  • Voor gebruik in een vitaliteitsprogramma:
    3 maal daags een halve gram chaga extract
Ingrediënten Chaga
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Calcium, Ijzer, Kalium, Koper, Magnesium, Mangaan, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine D, Zink
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 207 / 856
Eiwitten 3.3 g
Koolhydraten 23.7 g (sugars <0.2 g)
Vetten < 0.3 (saturated: <0.1 g)
Vezels 48.9 g
Zout (sodium < 0.1 g)
Reviews
Wonderspul!!
Ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Ik gebruik de Chaga graag om mijn smoothie nog gezonder te maken.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op