Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch

5/5.0 (6 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Chaga PaddenstoelHier vind je dit product ook als capsules

Een Chaga paddenstoel is een zwam uit de Hymenochaetaceaefamilie. De Latijnse naam is Inonotus obliquus, in Nederland staat hij bekend als de Berkenweerschijnzwam, maar buiten Nederland wordt hij Chaga genoemd. 

De paddenstoel wordt alleen gezien in koude regio's zoals Rusland, het noorden van Europa en Canada. Hier groeit hij op de berkenboom. Hij wordt dan ook voornamelijk in de winter geoogst, omdat dan de actieve bestanddelen van de zwam het meest aanwezig zijn. 

Van buiten ziet de zwam er niet heel aantrekkelijk uit met zijn verkoolde uiterlijk, maar van binnen is hij geelbruin en dit doet niet onder aan zijn gezonde eigenschappen.

Eigenschappen Chaga paddenstoelen poeder

De Chaga paddenstoel is bij ons vermalen tot poeder waardoor het makkelijker in gebruik is. Naast mineralen zoals zink en vitamine C bevat het ook veel antioxidanten, sterolen, polysacchariden en betulinezuur. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vooral toegepast en verkocht wordt als medicinale paddenstoel en dit is ook de reden dat deze zwam erg bekend is bij het grote publiek. 

Hoe gebruik ik Chaga paddenstoelen poeder?

Met het poeder wordt voornamelijk thee gezet. Chaga zelf heeft niet een hele dominante smaak, dus probeer er vooral een theesmaak of andere kruiden aan toe te voegen. Voel je vrij om te experimenteren en het te proberen in je smoothie of in soep.

Waar kan ik Biologisch Chaga Poeder kopen?

Gemakkelijk Chaga paddenstoelenpoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Chaga in poedervorm kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch Chaga Poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde Biologisch Chaga Poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40026-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik ½ theelepel tot 1 theelepel per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge voedingswaarde inneemt.
Ingrediënten Chaga
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Land van teelt Ecuador
Land van productie China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 186 kcal / 757 KJ
Eiwitten 2,7 g
Koolhydraten 12 g
Waarvan Suikers 0 g
Vetten 0,3 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 63 g
Natrium -
Zout 0,04 g
Reviews
Echt chaga poeder
Fijn gemalen, hoge kwaliteit, super prijs, goede milieuvriendelijke verpakking. (Vertaald uit het Duits)
Zeer tevreden!
Goede kwaliteit Chaga poeder en ook nog snel geleverd.
Erg tevreden
Deze chaga poeder gekocht om te testen of je ook echt verschil merkt door het gebruik. Moet zeggen dat ik weinig verschil merk (maar bij welk product merk je dat wel) maar het wel een erg goed product is omdat het een goede kwaliteit heeft en het netjes geleverd wordt.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op