Champignon Poeder Agaricus Bisporus Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Champignon Poeder Agaricus Bisporus Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,41
Op voorraad
SKU
9800007-conf
+ -

Oorsprong van de Champignon

De Agaricus bisporus is een eetbare paddenstoel en beter bekend onder de naam champignon. Het is een inheemse paddenstoel in graslanden in Europa en Noord-Amerika en komt voor in witte en bruine kleur. De champignon wordt tegenwoordig in meer dan zeventig landen geteeld en is een van de meest geconsumeerde paddenstoelen ter wereld.

Productieproces van Champignon Poeder

De champignon wordt na de oogst eerst gewassen en in stukken gesneden. Deze stukken worden vervolgens in de oven gedaan om te drogen. Na dit proces worden de stukken tot een fijn champignon poeder verwerkt.

Smaak en gebruik van Champignon Poeder

Champignon poeder is smaakvol, gezond en heel goed te gebruiken als alternatief voor zout. Het champignon poeder is wit en heeft een milde, aardachtige en erg geconcentreerde smaak. Dit zorgt ervoor dat het goed past als smaakmaker in veel gerechten. Daarnaast zitten champignons boordevol vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Waar kan ik champignon poeder kopen?

Gemakkelijk champignon poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je champignon poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele champignon poeder aanbieding meer.

Champignon Poeder Agaricus Bisporus Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde champignon poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Champignon Poeder Agaricus Bisporus Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Champignon Poeder Agaricus Bisporus Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Champignon Poeder Agaricus Bisporus Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.