Chili Poeder Mild 8.000 SHU kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chili Poeder Mild 8.000 SHU kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,07
Op voorraad
SKU
46340-conf
+ -

Chilipepers

Chilipoeder is een poeder van gedroogde chilipepers. Chilipepers komen oorspronkelijk uit Zuid- en Midden Amerika.

Gebruik van Chilipoeder

Chilipoeder wordt gebruikt voor het op smaak brengen van gerechten. Afhankelijk van soort en scherpte zijn ze toepasbaar als smaakmaker in vele bereidingen in de keuken. Chilipoeder geeft smaak en kleur aan rijst en pastagerechten.

Gezondheid toepassingen

Chilipoeder heeft een antibacteriële werking en werkt goed bij de speekselproductie en helpt bij de vertering. Chilipoeder beschikt over een goede hoeveelheid vitamine A. Het bevat krachtige antioxidanten doordat er veel vitamine C in zit.

Hoe pittig is een peper?

Chilipepers bevatten de stof capsaïde, deze stof maakt de pepers heet, dus hoe minder capsaïde in de peper zit hoe minder scherp de chili is. Deze scherpte wordt gemeten in SHU (de schaal van Scoville). Deze schaal loopt van 0 tot 16 miljoen.

  • SHU = 0: Zoete paprika
  • SHU = 600-800: Groene peper
  • SHU = 2.500-30.000: Jalapeñopeper
  • SHU = 30.000-50.000: Cayenne peper
  • SHU = 100.000-350.000: Madame Jeanette
  • SHU = 900.000-2.200.000: Carolina Reaper
  • SHU = 15.000.000–16.000.000: Pure capsaïde

Dit chilipoeder heeft een SHU waarde van 8.000 en het is daarmee dus een vrij milde chilipoeder.

Waar kan ik kiemarme chili pepers kopen?

Gemakkelijk kiemarme chili pepers kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kiemarme chili pepers kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele kiemarme chili pepers aanbieding meer.

Chili Poeder Mild 8.000 SHU kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde kiemarme chili pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chili Poeder Mild 8.000 SHU kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chili Poeder Mild 8.000 SHU kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chili Poeder Mild 8.000 SHU kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.