Chlorella Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chlorella Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
93% of 100
Vanaf € 6,57
Op voorraad
SKU
40029-conf
+ -

Chlorella poeder biologischHier vindt u chlorella tabletten

Holyflavours chlorella poeder bio is tegenwoordig zeer populair. Het is dan ook een 100% natuurlijk poeder dat bekend staat als een van de meest krachtige in zijn soort. Groene algen zoals Chlorella en spirulina zijn oerproducten: eencellige algen die miljoenen jaren oud zijn en in de loop der tijd onveranderd zijn gebleven. Dat geeft wel aan hoe ‘taai’ ze zijn. Chlorella is een groene alg en bindt zich aan zware giftige metalen in je lichaam. Door deze koppeling verlaten deze gifstoffen je lichaam via het spijsverteringskanaal. Daarnaast heeft chlorella een bijzonder hoge voedingswaarde. Dit is dan ook meteen een belangrijke tweede reden waarom chlorella wereldwijd veelvuldig wordt gebruikt. Bij Naturaplaza kun je nu voordelig biologische chlorella poeder kopen. Doe je dit voor 16.00 uur, dan krijg je je chlorella morgen al thuisbezorgd.

Waarom chlorella kopen?

In chlorella poeder zitten talloze vitamines. Vitamine D is de enige afwezige (die had andere verplichtingen en kon niet van de partij zijn). In chlorella zit, zoals gezegd, ook calcium plus ijzer. Daarnaast zitten er enzymen en zuren in chlorella. Dit zijn vet- en aminozuren. Ook is chlorella rijk aan antioxidanten, sporen, eiwitten en zelfs suiker (wat zit er eigenlijk niet in?)

Het bijzondere van chlorella is dat het algje zich zo’n beetje iedere 10 uur verdubbelt. Pas in 1975 werd ontdekt hoe chlorella door het menselijke spijsverteringsstelsel verteerd kan worden. De truc zit hem erin dat de nutriënten pas vrijkomen bij Chlorella met een gebroken celwand. Dat was een belangrijke ontdekking: chlorella levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid. Chlorella bevat alle essentiële voedingsstoffen behalve vitamine D en in grote hoeveelheden.

Superfood pur sang

Door de hoge voedingswaarde vind je onze biologische chlorella met recht onder de categorie Superfoods. Chlorella bevat namelijk tal van vitaminen, mineralen, enzymen, essentiële aminozuren, vezels, eiwitten, nucleïnezuren en het nutriënt chlorofyl.

Over het nutriënt chlorofyl en meer

Chorella poeder staat onder meer positief bekend door de aanwezigheid van het nutriënt chlorofyl. Chlorofyl is een natuurlijk kleurpigment. Het ervoor dat algen en planten hun groene kleur krijgen. Chlorofyl bevat voor de mens ook veel voordelen. Het bevat veel vitamine A, C, E en K en is daarnaast rijk aan calcium, magnesium potassium en ijzer. Het stelt je lichaam beter in staat om zuurstof op te nemen. Het substantiële gehalte aan magnesium zorgt er daarnaast voor dat het poeder je hersenen en het centrale zenuwstelsel stimuleert. Ook worden deze lichaamsgebieden hierdoor beter beschermd tegen de opslag van slechte stoffen.

Daarnaast bevat ons chlorella poeder het nutriënt sporopollenine. Deze stof weet op natuurlijke wijze de meest zware metalen aan zich te binden. Denk hierbij aan lood, nikkel, aluminium en kwik. Chlorella kan bovendien je lichaamseigen reinigingsmechanisme stimuleren door het gehalte aan glutathion te verhogen. Kortom, met chlorella poeder kies je voor een zeer veelzijdige superfood die positief bijdraagt aan je voeding. Wilt u chlorofyl poeder kopen? Bij Naturaplaza kunt u chlorella bestellen

Chorella kan niet gezien worden als een vervanging van de dagelijkse aanbevolen voedingsmiddelen.

Waar kan ik Chlorella kopen?

Gemakkelijk Chlorella kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Chlorella bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Chlorella aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Chlorella Poeder Biologisch

Chlorella Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.