Chlorella Poeder Biologisch

4.7/5.0 (3 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chlorella Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Chlorella poeder biologischHier vindt u chlorella tabletten

Holyflavours chlorella poeder bio is tegenwoordig zeer populair. Het is dan ook een 100% natuurlijk poeder dat bekend staat als een van de meest krachtige in zijn soort. Groene algen zoals Chlorella en spirulina zijn oerproducten: eencellige algen die miljoenen jaren oud zijn en in de loop der tijd onveranderd zijn gebleven. Dat geeft wel aan hoe ‘taai’ ze zijn. Chlorella is een groene alg en bindt zich aan zware giftige metalen in je lichaam. Door deze koppeling verlaten deze gifstoffen je lichaam via het spijsverteringskanaal. Daarnaast heeft chlorella een bijzonder hoge voedingswaarde. Dit is dan ook meteen een belangrijke tweede reden waarom chlorella wereldwijd veelvuldig wordt gebruikt. Bij Naturaplaza kun je nu voordelig biologische chlorella poeder kopen. Doe je dit voor 16.00 uur, dan krijg je je chlorella morgen al thuisbezorgd.

Waarom chlorella kopen?

In chlorella poeder zitten talloze vitamines. Vitamine D is de enige afwezige (die had andere verplichtingen en kon niet van de partij zijn). In chlorella zit, zoals gezegd, ook calcium plus ijzer. Daarnaast zitten er enzymen en zuren in chlorella. Dit zijn vet- en aminozuren. Ook is chlorella rijk aan antioxidanten, sporen, eiwitten en zelfs suiker (wat zit er eigenlijk niet in?)

Het bijzondere van chlorella is dat het algje zich zo’n beetje iedere 10 uur verdubbelt. Pas in 1975 werd ontdekt hoe chlorella door het menselijke spijsverteringsstelsel verteerd kan worden. De truc zit hem erin dat de nutriënten pas vrijkomen bij Chlorella met een gebroken celwand. Dat was een belangrijke ontdekking: chlorella levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid. Chlorella bevat alle essentiële voedingsstoffen behalve vitamine D en in grote hoeveelheden.

Superfood pur sang

Door de hoge voedingswaarde vind je onze biologische chlorella met recht onder de categorie Superfoods. Chlorella bevat namelijk tal van vitaminen, mineralen, enzymen, essentiële aminozuren, vezels, eiwitten, nucleïnezuren en het nutriënt chlorofyl.

Over het nutriënt chlorofyl en meer

Chorella poeder staat onder meer positief bekend door de aanwezigheid van het nutriënt chlorofyl. Chlorofyl is een natuurlijk kleurpigment. Het ervoor dat algen en planten hun groene kleur krijgen. Chlorofyl bevat voor de mens ook veel voordelen. Het bevat veel vitamine A, C, E en K en is daarnaast rijk aan calcium, magnesium potassium en ijzer. Het stelt je lichaam beter in staat om zuurstof op te nemen. Het substantiële gehalte aan magnesium zorgt er daarnaast voor dat het poeder je hersenen en het centrale zenuwstelsel stimuleert. Ook worden deze lichaamsgebieden hierdoor beter beschermd tegen de opslag van slechte stoffen.

Daarnaast bevat ons chlorella poeder het nutriënt sporopollenine. Deze stof weet op natuurlijke wijze de meest zware metalen aan zich te binden. Denk hierbij aan lood, nikkel, aluminium en kwik. Chlorella kan bovendien je lichaamseigen reinigingsmechanisme stimuleren door het gehalte aan glutathion te verhogen. Kortom, met chlorella poeder kies je voor een zeer veelzijdige superfood die positief bijdraagt aan je voeding. Wilt u chlorofyl poeder kopen? Bij Naturaplaza kunt u chlorella bestellen

Chorella kan niet gezien worden als een vervanging van de dagelijkse aanbevolen voedingsmiddelen.

Waar kan ik chlorella kopen?

Gemakkelijk chlorella kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je chlorella kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele chlorella aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Chlorella Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde chlorella komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chlorella Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chlorella Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chlorella Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40029-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS MSDS Organic Chlorella Powder
Extra Info Flowchart
Sulphur Dioxide in Microalgae
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 3-5g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Chlorella
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Ijzer, Magnesium, Vitamine A
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 12122100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 339 kcal / 1434 KJ
Eiwitten 63 g
Koolhydraten 12 g
Vetten 1.8 g
Verzadigde Vetten 0,5 g
Vezels 13 g
Natrium -
Zout 0,2 g
Reviews
prettig in gebruik
Had eerst de tabletten gekocht, dit werkte niet zoals gehoopt omdat je veel tabletten moet eten voor de dagelijkse behoefte. Met de chlorella poeder is dit veel makkelijker te doen en kan ook in mix met smoothies ofzo.
Reinigende werking
De chlorella poeder werkt reinigend, zeer fijn.
ontzetend fijn
Deze Chlorella poeder gekocht voor mijn gezondheid. Had mijn dokter aangeraden. Ik doe nu elke dag wat door mijn yoghurt (is niet heel lekker) en merk wel positieve verandering in mijn gezondheid! Zeker een aanrader als je voor gezondheid gaat.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op