Chlorella Tabletten Biologisch

5/5.0 (2 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chlorella Tabletten Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Oorsprong Chlorella TablettenHier vind je dit product ook in poedervorm

Chlorella is een zogenaamde ‘micro alg’, een eencellig organisme. Chlorella is zo’n twee miljard geleden voor het eerst ontstaan. De benaming voor het organisme is Grieks, van ‘chloros’, dat ‘groengeel’ betekent. Chlorellatabletten zijn een populair Superfood supplement.

Voedingssupplement pur sang

Chlorella Heeft ook een enorm hoog aandeel aan belangrijke voedingsstoffen. Door de hoge voedingswaarde vind je onze biologische chlorellatabletten met recht onder de categorie Superfood supplementen.

Chlorella bevat namelijk tal van vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, vezels, eiwitten, nucleïnezuren en het nutriënt chlorofyl.

 Chlorella is daarnaast ook rijk aan vitamine C en bèta caroteen. Vitamine C en Bèta Caroteen zijn beide antioxidanten.

Waar kan ik biologische chlorella tabletten kopen?

Gemakkelijk biologische chlorella tabletten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische chlorella tabletten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische chlorella tabletten aanbieding meer.

Chlorella Tabletten Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische chlorella tabletten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chlorella Tabletten Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chlorella Tabletten Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chlorella Tabletten Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40030-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Sulphur Dioxide in Microalgae
Productvorm Tabletten
Aanbevolen gebruik 6-10 tabletten per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Chlorella
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Bètacaroteen, Magnesium, Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 12122100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 1455 kJ / 344 kcal
Eiwitten 65
Koolhydraten 11 g (Sugars 0.7 g)
Vetten 1.8 g
Verzadigde Vetten 0.5 g
Vezels 14 g
Natrium -
Zout 0.15 g
Reviews
top product voor detox
Deze chlorella caps gebruik ik al jaren voor ontgifting. De chlorella is sterke anti-oxidant en neemt giftige stoffen als pesticides en zware metalen op.
Top product
Ik gebruik deze chlorella tabs voor mijn paarden omdat ze zo zuiver zijn. Gebruik ze natuurlijk ook zelf. De chlorella tabs hebben een zuiverende werking.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op