Chocodrops 8-10 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chocodrops 8-10 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,19
Op voorraad
SKU
56570-conf
+ -

Kleine chocolade druppels

Chocodrops zijn kleine stukjes chocolade in de vorm van kleine druppeltjes van 8-10 mm. De chocodrops zijn gemaakt van heerlijke pure biologische chocolade.

Gebruik van chocodrops

Chocodrops zijn perfect om je bak creaties een chocolade twist te geven. De chocodrops kun je toevoegen aan koekjes, cakes of muffins. Chocodrops zijn ook ideaal om au bain-marie te smelten of in de fondue. Juist die handige druppelvorm maakt het zo eenvoudig om snel exact de juiste hoeveelheid chocolade af te meten. Natuurlijk kun je de chocodrops ook zo opeten.

Waar kan ik biologische chocodrops kopen?

Gemakkelijk chocodrops kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Vegan chocodrops kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische chocodrops aanbieding meer.

Chocodrops 8-10 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische chocodrops komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chocodrops 8-10 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chocodrops 8-10 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chocodrops 8-10 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.