Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,51
Op voorraad
SKU
80147-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Citroengember

Citroengember is een gember variant van de gewone gemberwortel, afkomstig uit China, en valt op door zijn citroenachtige smaak en frisse kruidigheid. Vanwege deze bijzonder fijne citrusnoot wordt deze gembersoort citroengember genoemd.

Smaak en gebruik

Gember is een specerij met een sterke, maar aangename smaak. Gember wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant. De citroen bevat een hoog gehalte aan vitamine C en antioxidanten.

Deze citroen gember poeder is onder andere te gebruiken voor het kruiden van kip of het op smaak brengen van soep. Citroen gemberpoeder is ook geschikt voor verwerking in brood, koekjes en zoete nagerechten. In Azië wordt het vooral gebruikt in visgerechten en sushi.Daarnaast is de poeder een toevoegding in een mixdrank, smoothie of in nagerechten.

Premium Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch

Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.