Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Komt gember uit China?

De geschiedenis van gember is een beetje een mysterie. Aangenomen wordt dat gember oorspronkelijk uit Azië komt, en er zijn veel verwijzingen naar gember in de Chinese literatuur. Het eerste geregistreerde gebruik van gember was in China, ongeveer 3.000 jaar geleden. Gember wordt ook genoemd in de Bijbel, en men denkt dat het door de Romeinen naar Europa is gebracht.

Gember kent een lange geschiedenis in de traditionele geneeskunde. Het zou helpen bij de behandeling van misselijkheid, verkoudheid en maagklachten. Sommige studies hebben aangetoond dat gember ook effectief kan zijn bij de behandeling van pijn en ontstekingen.

Gember is een populaire specerij, die in veel keukens over de hele wereld wordt gebruikt. Het heeft een unieke smaak die zowel pittig als zoet is. Gember wordt gebruikt in zoete en hartige gerechten, en het wordt vaak gebruikt om smaak toe te voegen aan thee.

Citroen en gember

Er zijn veel recepten waarin gember en citroen gecombineerd worden, omdat het zo'n mooi smakenpalet vormt: de sterke en kruidige smaak van gember en de subtiele verfrissende citroentoets van citroen.

Maar hoeveel van jullie hebben moeite om precies de juiste mix van gember en citroen te maken? Heel vaak voegt de toevoeging van citroen (schil of sap) een te zure of zelfs bittere smaak toe aan uw creatie die er niet hoort te zijn.

Zou u graag een gemakkelijkere en betrouwbaardere oplossing vinden? Dan hebben wij het perfecte ingrediënt voor u!

Echt citroen gemberpoeder

Onze partijen gedroogde gember worden getest voor ze verder verwerkt worden. We zijn specifiek op zoek naar die gember die een duidelijke natuurlijke citrus noot heeft. Indien nodig worden de rauwe partijen gemengd of speciaal voorgesneden om de citrussmaak nog te versterken. De resulterende citroengember wordt vervolgens met stoom behandeld om ziektekiemen te verminderen en ten slotte verpulvert in vloeibare stikstof tot citroengember poeder.

Als u op zoek bent naar een manier om wat citroenachtige pit aan uw eten toe te voegen, is ons citroen gemberpoeder een geweldige optie!

Waar kan ik citroengember poeder kopen?

Gemakkelijk citroen gember kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische citroen gember poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele citroengember poeder aanbieding meer.

Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde citroengember poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroen Gember Poeder kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80147-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Citroengember
Vitamines en Mineralen Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 304 kcal / 1272 KJ
Eiwitten 7 g
Koolhydraten 60 g
Vetten 3 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 6 g
Natrium 34 mg
Zout 0 g
Reviews
Uitstekend aroma
Geweldig aroma, goede kruidigheid. Fijn gemalen. (Vertaald uit het Duits)
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op