Citroenmirte gesneden 3-6 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenmirte 3-6 mm BIO? Kijk… Lees hieronder verder...
Vanaf € 12,31
Op voorraad
SKU
80151-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Citroenmirte

Citroenmirte is een plant in de familie Myrtaceae en is afkomstig uit de subtropische regenwouden van Australië. De plant kan wel tot 6 meter hoog worden. De bladeren zijn groen en de bloemen zijn crème wit. De plant bloeit van de zomer tot de herfst.

Citroenmirte wordt aangeduid als de koningin van de citroenkruiden. De citroenmirte is een kruid, omdat de blaadjes als smaakmaker gebruikt worden en niet de vruchtbeginsels of besjes. De bladeren van de citroen-mirte ruiken en smaken naar citroen door de citral.

Gebruik

Citroenmirte is geschikt voor in koekjes, ijs, smoothies, gegrild vlees, in pasta’s en nog veel meer. De smaak is vrij scherp en het is aan te raden om het niet te lang te koken, om zo smaakversterking te voorkomen.

Premium Citroenmirte gesneden 3-6 mm Biologisch

Citroenmirte gesneden 3-6 mm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.