image/svg+xml Openclipart flag-europe

Colloïdaal Zilverwater 1 Liter

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Colloïdaal Zilverwater 1 Liter? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Natuurlijke antimicrobiële eigenschappen
  • plus-circle Geschikt voor uitwendig gebruik en zuivering van drinkwater
  • plus-circle Handige literfles voor langdurig gebruik
Details

Gedestilleerd water met Zilverdeeltjes

Colloïdaal zilverwater bestaat uit gedestilleerd water en hierin zitten kleine elektrische geladen zilverdeeltjes verwerkt. Colloïdaal zilver wordt ook wel zilverwater genoemd en het wordt gemaakt door elektrische stroom door water te leiden. Zilverstaven worden eerst in een bak met water gelegd. Door deze staven wordt stroom geleid en als gevolg hiervan laten de staven heel kleine deeltjes zilver los. Hierdoor ontstaat er water met peipkleine deeltjes zilver erin, colloïdaal zilverwater.

Kwalitatief goede Colloïdaal Zilverwater

De zilverdeeltjes in het zilverwater geven het water een geel-achtige kleur. Hieraan is ook te herkennen dat het een kwalitatief goed product is. Als colloïdaal zilverwater op gewoon water lijkt zit er namelijk en laag gehalte zilverdeeltjes in, dan is het meer ionisch zilverwater.

Gebruik Zilverwater

Bij uitwendig gebruik heeft colloïdaal zilverwater enige antimicrobiële eigenschappen. Colloïdaal zilverwater staat erom bekend dat het diverse micro-organismen doodt en daarnaast drinkwater kan zuiveren. Colloïdaal zilver gebruiken als medicijn is controversieel.

Grote fles

Deze fles van 1 Liter met schroefdop gebruik je natuurlijk als overschenkfles voor je kleine fles Colloïdaal zilverwater met druppelaar. Of je gebruikt hem voor desinfectie van de huid, waarbij je colloïdaal zilverwater in iets grotere hoeveelheden nodig hebt.

Waar kan ik huid verzorgings producten kopen?

Gemakkelijk huid verzorgings producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je huid verzorgings producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele huid verzorgings producten aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

De gezondheidsclaims in deze tekst zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Colloïdaal Zilverwater 1 Liter uitgelicht

Dit supplement van ons merk Nutrikraft is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft huid verzorgings producten geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Colloïdaal Zilverwater 1 Liter is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Colloïdaal Zilverwater 1 Litertoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Colloïdaal Zilverwater 1 Liter? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 57720-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Vloeistof
Aanbevolen gebruik Voor uitwendig gebruik
Ingrediënten Water, Zilver
Land van teelt Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 28431010
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
star star star star star
Zilverwater voor het reinigen en desinfecteren van kleine wondjes.
Werkt effectief. Nog geen infecties gehad sinds ik dit gebruik.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op