image/svg+xml Openclipart

Colloïdaal Zilverwater 50 ml

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Colloïdaal Zilverwater 50 ml? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gedestilleerd water met Zilverdeeltjes

Colloïdaal zilverwater bestaat uit gedestilleerd water en hierin zitten kleine elektrische geladen zilverdeeltjes verwerkt. Colloïdaal zilver wordt ook wel zilverwater genoemd en het wordt gemaakt door elektrische stroom door water te leiden. Zilverstaven worden eerst in een bak met water gelegd. Door deze staven wordt stroom geleid en als gevolg hiervan laten de staven heel kleine deeltjes zilver los. Hierdoor ontstaat er water met peipkleine deeltjes zilver erin, colloïdaal zilverwater.

Kwalitatief goede Colloïdaal Zilverwater

De zilverdeeltjes in het zilverwater geven het water een geel-achtige kleur. Hieraan is ook te herkennen dat het een kwalitatief goed product is. Als colloïdaal zilverwater op gewoon water lijkt zit er namelijk en laag gehalte zilverdeeltjes in, dan is het meer ionisch zilverwater.

Gebruik Zilverwater

Bij uitwendig gebruik heeft colloïdaal zilverwater enige antimicrobiële eigenschappen. Colloïdaal zilverwater staat erom bekend dat het diverse micro-organismen doodt en daarnaast drinkwater kan zuiveren. Colloïdaal zilver gebruiken als medicijn is controversieel.

Fles met druppelaar

Dit handige 50 ml flesje is uitgevoerd met een druppelaar. Hiermee meet je precies een exact aantal ruppels af. Perfect voor dagelijks gebruik of voor op reis. Klik op de link voor de grote fles colloïdaal zilverwater van 1 Liter.

Waar kan ik huid verzorgings producten kopen?

Gemakkelijk huid verzorgings producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je huid verzorgings producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele huid verzorgings producten aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Colloïdaal Zilverwater 50 ml uitgelicht

Dit supplement van ons merk Nutrikraft is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft huid verzorgings producten geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Colloïdaal Zilverwater 50 ml is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Colloïdaal Zilverwater 50 ml toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Colloïdaal Zilverwater 50 ml? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58240-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Vloeistof
Aanbevolen gebruik Voor uitwendig gebruik
Ingrediënten Water, Zilver
Land van teelt Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 28431010
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
Perfect voor over mijn planten
Ik gebruik zilverwater om het blad van mijn planten te beschermen tegen bacteriën. Werkt uitstekend!
(vertaald uit het Duits)
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op