image/svg+xml Openclipart flag-europe

Colloïdaal Zilverwater 50 ml

5/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Colloïdaal Zilverwater 50 ml? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Natuurlijke antimicrobiële eigenschappen bij uitwendig gebruik
  • plus-circle Handige druppelfles voor gemakkelijk gebruik op reis of regelmatig gebruik
  • plus-circle Kwalitatief goed zilverwater met kleine elektrisch geladen zilverdeeltjes
Details

Gedestilleerd water met Zilverdeeltjes en Colloïdaal Zilver

Colloïdaal zilverwater, ook wel colloïdaal zilver of silver water genoemd, bestaat uit gedestilleerd water met daarin kleine elektrisch geladen zilverdeeltjes. Het proces omvat het leiden van elektrische stroom door water waarin zilverstaven zijn geplaatst. Deze staven laten piepkleine zilverdeeltjes erin los, waardoor er colloïdaal zilverwater ontstaat.

Kwalitatief goede Colloïdaal Zilverwater

De aanwezigheid van piepkleine zilverdeeltjes erin geeft het colloïdaal zilverwater een geel-achtige kleur. Dit is een teken van de kwaliteit van het product. Als het water eruit ziet als gewoon water, bevat het meestal een lager gehalte aan zilverdeeltjes, waardoor het meer ionisch zilverwater is.

Gebruik van Colloïdaal Zilverwater

Bij uitwendig gebruik heeft colloïdaal zilver, of colloïdaal zilverwater, enige antimicrobiële eigenschappen. Het staat erom bekend dat het diverse micro-organismen kan doden en daarnaast drinkwater kan zuiveren. Het gebruik van colloïdaal zilver als medicijn is echter controversieel.

Fles met Druppelaar

Dit handige 50 ml flesje is uitgevoerd met een druppelaar. Hiermee meet je precies een exact aantal druppels af. Perfect voor dagelijks gebruik of voor op reis. Klik op de link voor de grote fles colloïdaal zilverwater van 1 Liter.

Waar kan ik huid verzorgings producten kopen?

Gemakkelijk huid verzorgings producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je huid verzorgings producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele huid verzorgings producten aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

De gezondheidsclaims in deze tekst zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Colloïdaal Zilverwater 50 ml uitgelicht

Dit supplement van ons merk Nutrikraft is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft huid verzorgings producten geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Colloïdaal Zilverwater 50 ml is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Colloïdaal Zilverwater 50 mltoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Colloïdaal Zilverwater 50 ml? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58240-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Vloeistof
Aanbevolen gebruik Voor uitwendig gebruik
Ingrediënten Water, Zilver
Land van teelt Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 28431010
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
Zilverwater
Ben een week bezig en voel me minder XXX

(Review aangepast vanwege medische claim)
star star star star star
Gebruik t elke dag.zie al enige verbetering
Werk zoals t moer
star star star star star
Perfect voor over mijn planten
Ik gebruik zilverwater om het blad van mijn planten te beschermen tegen bacteriën. Werkt uitstekend!
(vertaald uit het Duits)
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op