Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch

5/5.0 (4 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Herkomst van CordycepsHier vind je dit product ook als capsules

Cordyceps is een geslacht van schimmels en behoort tot het Ophiocordyceps geslacht. De naam Cordyceps is afkomstig van het Oudgrieks en betekent knuppel. En in het Latijn betekent het hoofd. Deze schimmel is een parasitaire schimmel en groeit voor zijn ontwikkeling op een gastheer. De gastheren zijn in het geval van de Cordyceps insecten en geleedpotigen. De Cordyceps komt vooral voor in vochtige omgevingen.

In China is de Cordyceps een traditioneel gebruikte paddenstoel, die op 3000 tot 5000 meter hoogte groeit op bergketens in Tibet en China.

Specifieke eigenschappen van Cordyseps

De Cordyceps waarvan deze poeder gemaakt is, is gekweekt op substraten waardoor er geen insecten als gastheer gebruikt hoeven worden. Het poeder zit vol met essentiële aminozuren en verschillende vitamines en mineralen.

Gebruik

Cordysepspoeder heeft een zoet bittere smaak en is te gebruiken in thee, in yoghurt of smoothies. Ze zijn ook beschikbaar in capsule vorm als paddenstoelensupplement.

Waar kan ik cordyceps poeder kopen?

Gemakkelijk cordyceps poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je cordyceps poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cordyceps poeder aanbieding meer.

Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde cordyceps poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40040-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik
  • Dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
    500mg poeder per 15kg lichaamsgewicht

  • Maximumdosis per dag (voor kuur doeleinden):
    1 g poeder per 10 kg lichaamsgewicht.

  • Inname in combinatie met Vitamine C verhoogt de opname van werkbare stoffen in je lichaam.
Ingrediënten Cordyceps
Vitamines en Mineralen Aminozuren
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 314 kcal / 1319 KJ
Eiwitten 27,3 g
Koolhydraten 32,1 g
Vetten 2,7 g
Verzadigde Vetten 0,7 g
Vezels 26,1 g
Natrium <0,1 g
Zout -
Reviews
zeer smakelijk en van hoge kwaliteit
Smaakt fijn en mals, goed effect op de conditie. (Vertaald uit het Duits)
ben er blij mee
Deze cordyceps poeder doet me goed. Heb het gekocht voor mijn gezondheid. fijn dat het beschikbaar is en ik het kan gebruiken.
goed product, goeie service
Deze paddenstoelen poeder gekocht. Ik had nog een vraag over de levering hiervan, toen ik belde ben ik erg vriendelijk geholpen. Een fijne ervaring bij deze webshop!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op