Couscous Spelt Volkoren Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Couscous Spelt Volkoren Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 8,64
Op voorraad
SKU
58480-conf
+ -

Speltmeel gebruiken om Couscous te maken

Couscous of koeskoes is grof gemalen durumtarwe (gries). Maar je kunt ook Couscous maken van Speltmeel. Deze Couscous is daarom gemaakt van 100% volkoren Speltmeel. Het proces om Couscous van speltmeel te maken is vergelijkbaar met dat van Durum Tarwe. Aan het speltmeel wordt water toegevoegd en het mengsel gaat vervolgens in een draaitrommel, die er de kleine herkenbare couscous bolletjes van maakt. De couscous worden daarna gekookt, gedroogd en luchtgekoeld.

Waarom Coucous van Volkoren Speltmeel kopen?

Aan volkoren meel is de graanvezel niet onttrokken. Daardoor blijven belangrijke vitamines, vezels en mineralen in het meel aanwezig. Het is gezonder dan meel waaruit de graanvezel is verwijderd. Daarnaast bevat couscous van speltmeel meer onverzadigde vetten en vezels, dan durum tarwemeel. Tenslotte is alle coucous rijk aan koolhydraten. Je lichaam wordt daarmee voorzien van energie.

Zintuigelijke verschillen tussen durum couscous en spelt couscous

Er zijn 3 belangrijke verschillen te benoemen:

  • Couscous van Spelt heeft een typische speltgeur
  • Couscous van Spelt heeft een typische speltsmaak
  • De Couscous granen van Spelt zijn elastisch en niet bloemig of kleverig. Ze zijn makkelijk smeltbaar.

Waar kan ik Biologische couscous kopen?

Gemakkelijk Biologische couscous kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische couscous bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische couscous aanbieding meer.

Premium Couscous Spelt Volkoren Biologisch

Couscous Spelt Volkoren Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische energy producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.