Couscous Volkoren Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Couscous Volkoren Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,41
Op voorraad
SKU
58330-conf
+ -

Herkomst Couscous

Couscous of koeskoes is grof gemalen durumtarwe (gries), wat zijn oorsprong in Noord-Afrika kent. Van de durumtarwe wordt griesmeel gemaakt en via een draaitrommel omgevormd in kleine bolletjes, die op dezelfde manier als houdbare pasta's worden gedroogd. De deegbolletjes zelf en de gerechten die ermee worden gemaakt, worden allebei als couscous gerecht beschouwd.

Waarom Volkoren Couscous kopen?

Volkoren couscous bestellen is een verstandige keuze. Dit aangezien volkoren couscous nog steeds de graanvezel bevat. Daardoor bevat volkoren couscous veel B-vitamines, vezels en mineralen zoals magnesium en zink. Daarnaast is alle coucous natuurlijk rijk aan koolhydraten, een belangrijke bron van energie voor het lichaam

Volkoren Couscous klaarmaken

Doe 250 ml water in een grote pan, voeg 1 eetlepel olie en 1 theelepel zout toe en breng het geheel aan de kook. Haal daarna de pan van het vuur en doe vervolgens 250 g couscous in de pan en roer om. Dek de pan af en laat de couscous 5 minuten trekken. Roer het geheel met een vork om de korrels te scheiden en dan is de couscous klaar om opgediend te worden.

Premium Couscous Volkoren Biologisch

Couscous Volkoren Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.