Cubebe peper Indonesië Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cubebe peper Indonesië Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 11,65
Op voorraad
SKU
30040-conf
+ -

Peper in de vorm van staartjes

Staartpeper of Cubebe peper, wordt geteeld op Java en andere Indonesisch eilanden. Ook groeit het in sommige landen van Afrika. Het is een populaire peper in zowel de Indonesische als de Noord Afrikaanse keuken.

Staartpeper gezond?

Staartpeper is rijk aan antioxidanten. Het draag bij aan een goede spijsvertering en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Ook wordt het gebruikt als essentiële olie omdat het de thermogenese bevordert en de huid zuivert.

Staartpeper in gerechten

Staartpeper wordt veel toegepast in de Arabische keuken. Staartpeper smaakt ook goed bij gebak en andere bakgerechten. In de Aziatische keuken wordt staartpeper vaak gebruikt bij groenten, kip en eieren. Het combineert goed met andere pepers

Premium Cubebe peper Indonesië Biologisch

Cubebe peper Indonesië Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische hele pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bij ons kun je daarom kwalitatief de beste peper kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.