Kurkuma Granulaat 3-6 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kurkuma Granulaat 3-6 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,52
Op voorraad
SKU
80032-conf
+ -

Wat is Kurkuma?

Kurkuma komt oorspronkelijk uit India en wordt ook wel turmeric, curcuma of koenjit genoemd. Kurkuma wordt gewonnen uit de wortel van de Curcuma Longa plant en deze komt uit dezelfde familie als gember.

Gezondheidsvoordelen

Kurkuma werkt als ontstekingsremmer, maar ook als lichamelijk reinigingsmiddel. Het ondersteunt de vetverbranding en kurkuma is bloeddrukverlagend. Het sterke antioxidant curcumine beschermt het lichaam tegen vrije radicalen, die schade aan weefsel en cellen kunnen aanrichten. Daarmee gaat curcumine (en dus Kurkuma) onder meer huidveroudering tegen. Kurkuma staat daarom hoog op de superfood ranglijst.

Gebruik van Kurkuma granulaat

Kurkuma granulaat kun je gemakkelijk gebruiken om een thee van te trekken. Of voeg een kleurtje (en een dosis gezondheid) toe aan je groente,- vis of pastagerechten. En natuurlijk gebruik je kurkuma ook als basis voor curry’s, sauzen en dressings.

Premium Kurkuma Granulaat 3-6 mm Biologisch

Kurkuma Granulaat 3-6 mm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.