Curryworst Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Curryworst Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 3,91
Op voorraad
SKU
41570-conf
+ -

De lekkerste biologische ingrediënten

Deze speciale kruidenmix voor curryworsten is 100% puur natuur, zonder toevoegingen.

Toepassing

Curryworst kruidenmix voor het maken van een heerlijke traditionele Curryworst saus. Onmisbaar bij een grote duitse BBQ party!

Premium Curryworst Kruidenmix Biologisch

Curryworst Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.