• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alle produkter fra egen lager
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Biologische actieve kool voor detoxen

Biologische actieve kool voor detoxen

Voel je ziek, Heb je een kater, Allergie ongemakken, Voedselvergiftiging, Overdosis drugs, Diaree,Huidproblemen, Zweetvoeten, Bruine tanden, Opgeblazen gevoel, Last met lever & nieren, Slechte Adem, PDS, Paradontose, Stralingsziekte...

Je lichaam ontgiften van alle toxines en slechte bacteriën is tot op heden een hele uitdaging die veel uithouding vergt,
Met biologische actieve kool (Bio Detox) ontgift je je lichaam zonder er iets te voor doen, makkelijk, natuurlijk, biologisch en zeer doeltreffend met verbazingwekkende resultaten.

Biologische actieve kool (Bio Detox) is een actieve kool gewonnen uit het verkoolde hout van de Katwilg (salix viminalis)

Biologische actieve kool (Bio Detox) is 20 keer meer doeltreffend dan de gewone actieve kool die op de huidige markt te koop is.
Biologische actieve kool (Bio Detox) is Biologisch en daardoor ook veel zuiverder en 20 keer krachtiger met snelle resultaten zonder er veel voor te doen.

Biologische actieve kool (Bio Detox) wordt niet voor niets gebruikt om een vergiftiging of een overdosis drugs te behandelen. Nu is de BIO versie beschikbaar en hebt u zekerheid dat u een puur product in huis haalt en geen risico op een chemische cocktail.

Wilt u meer informatie over actieve kool, kijk dan verder op de productpagina.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere...

Efterlad en kommentar
* Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
* Obligatoriske felter
Webshop Keurmerk