Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,99
Op voorraad
SKU
80006-conf
+ -

Een alternatief voor knoflook, zonder de slechte adem

Daslook, ook bekend als wilde knoflook of berenknoflook, is een lid van de leliefamilie. Het is inheems in Europa en Azië en is genaturaliseerd in Noord-Amerika. Daslook groeit in bossen, heggen en vochtige weilanden. De plant heeft een knoflookachtige geur en de eetbare bollen, bladeren en bloemen worden allemaal gebruikt in de keuken. Daslook kan in elk recept worden gebruikt in plaats van knoflook. De bladeren kunnen rauw of gekookt worden gegeten en worden vaak als garnering gebruikt. Het grootste voordeel? Daslook smaakt naar knoflook, maar mist het bestanddeel dat mensen een knoflookadem geeft.

Voedingswaarde van Daslook

Daslook is een goede bron van vitamine A, vitamine B6 en vitamine C, maar ook van calcium, kalium en ijzer. Ze bevat ook antioxidanten die kunnen helpen om je lichaam te beschermen tegen de schade van vrije radicalen.

Gebruik het als knoflook

Daslook heeft een sterke, prikkelende smaak en worden vaak gebruikt in culinaire gerechten. Daslook kan worden gebruikt in soepen, stoofschotels, en stoofschotels, of gewoon gekookt en gegeten als bijgerecht. Daslook is ook een goede toevoeging aan salades en kunnen worden gebruikt als garnering.

Waar kan ik biologische daslook kopen?

Gemakkelijk gedroogde daslook kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je daslook kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gedroogde daslook aanbieding meer.

Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische daslook komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.