Daslook Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Daslook Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 6,11
Op voorraad
SKU
80005-conf
+ -

Herkomst Daslook

De daslook (Allium ursinum) is een plant uit de narcisfamilie. De ovale bladeren zijn 3 tot 5 centimeter breed, donkergroen en parallelnervig. De bloemen van de plant hebben zes witte bloemdekbladen en zijn in losse bolvormige schermen gegroepeerd. De plant komt in vrijwel heel Europa voor, met uitzondering van het Middellandse Zeegebied. De daslook groeit bij voorkeur in schaduwrijke loofbossen met een humusrijke, vochtige, kalkhoudende ondergrond.

Verwerking tot Daslook Poeder

De plant bloeit van april tot juni, soms tot juli. Na juli verdwijnt het bovengrondse deel van de plant volledig en blijft enkel de ondergrondse bloembol over. Na de oogst worden de goede eigenschappen van de daslook geconcentreerd en verwerkt tot daslook poeder.

Gebruik van Daslook Poeder

De smaak van Daslook Poeder Biologisch ligt tussen milde bieslook en sterke knoflook. Het kent een enorme populariteit in Duitsland. Men gebruikt er daslook in soepen en salades, bij groenten en onder kwark en platte kaas. Met wat olijfolie is daslook ook erg geschikt voor gebruik in pesto, in plaats van basilicum. Of gebruik daslook in aioli en in vinaigrettes. Leuk weetje: hoewel daslook smaakt zoals knoflook, hou je er geen slechte adem aan over.

Waar kan ik biologisch daslook poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch daslook poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch daslook poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch daslook poeder aanbieding meer.

Premium Daslook Poeder Biologisch

Daslook Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.