Dennennaalden Thee Mix Abies/ Sylvestris

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Dennennaalden Thee Mix Abies/ Sylvestris? Kijk hier verder…
Waardering:
90% of 100
Vanaf € 6,81
Op voorraad
SKU
57850-conf
+ -

Herkomst Dennennaalden Thee

Dennenthee wordt gemaakt van dennennaalden van de den. Een den is een naaldboom met groene naalden en de boom komt van nature voor op droge en meestal onvruchtbare gronden op het hele noordelijke halfrond. De dennennaalden worden in de zomer verzameld en gedroogd in de lucht.

Thee van dennen wordt al lang gedronken. De geschiedenis van dennennaalden thee gaat terug naar de Europese kolonisten die in Amerika aankwamen. De Europese kolonisten leden aan scheurbuik als gevolg van een gebrek aan vitamine C en de inheemse Amerikanen introduceerden hen dennennaalden thee.

Dennennaalden thee is perfect te combineren met kruiden zoals steranijs, thijm, echinacea, eucalyptus en munt. Of met bloemen zoals kamille, lavendel of chrysanten.

Gezonde eigenschappen Dennennaalden Thee

Dennen thee heeft gezonde kenmerken door de vitamines die het bevat. Dennennaalden thee is rijk aan vitamine C, vitamine A en bètacaroteen. De vitamine C geeft een boost aan je weerstand. Daarnaast bevat de thee antioxidanten en heeft het een slijmoplossende werking, wat kan helpen bij een verstopte neus of slijmhoest.

Dennennaalden Thee maken

Dennennaalden thee heeft een lichtzure, verfrissende smaak. Bij ons kunt u deze aangename dennen thee kopen om er een lekker kopje dennenthee van te zetten!

Dennennaalden thee maken is eenvoudig en je hebt alleen de dennennaalden en een filter nodig om de thee te zetten. Vervolgens kunt u de volgende stappen volgen om een kopje dennenthee te maken:

  • Spoel de naalden af met water
  • Kneus de naalden lichtjes.
  • Doe ongeveer 4,5 gram naaldjes thee in een theefilter/infuser. Als het niet past knip ze dan even doormidden.
  • Plaats de filter in een kopje
  • Giet er vers gekookt (gefilterd) water bij.
  • Laat het 7-10 minuten trekken (hoe langer je het laat trekken, hoe sterker de smaak zal zijn).

Kook de naaldjes niet, dit zorgt ervoor dat de vitamine C verdwijnt en dat is toch wel zonde.

Dennennaalden ijsthee

Vitamine C degradeert bij temperaturen boven de 30 graden, maar dit gaat vrij geleidelijk. Je kunt ook de dennennaalden in water op 30 graden een uurtje laten trekken om er "ijsthee" van te maken. Op die manier bewaar je volledig de goede eigenschappen in de naalden. Gebruik het liefste gefilterd of bronwater.

Waar kan ik Abies/Sylvestris dennennaalden kopen?

Gemakkelijk Abies/Sylvestris dennennaalden kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Abies/Sylvestris dennennaalden bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Abies/Sylvestris dennennaalden aanbieding meer.

Dennennaalden Thee Mix Abies/ Sylvestris van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Abies/Sylvestris dennennaalden komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Dennennaalden Thee Mix Abies/ Sylvestris van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Dennennaalden Thee Mix Abies/ Sylvestris toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Dennennaalden Thee Mix Abies/ Sylvestris? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.