Dode Zeezout Granulaat 2.0-4.0 mm

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Dode Zeezout Granulaat 2.0-4.0 mm? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Natuurlijk en puur: Ons dode zeezout granulaat is afkomstig uit de Dode Zee en bevat geen kunstmatige toevoegingen. (96 tekens)
  • Intensieve smaak: Het granulaat heeft een zeer intense smaak, waardoor het perfect is voor het op smaak brengen van vis, vlees en groentegerechten. (133 tekens)
  • Veelzijdig gebruik: Naast het gebruik in gerechten, is ons dode zeezout granulaat ook geschikt als badzout. (100 tekens)
Details

Dode zeezout

Dode zeezout is zout uit de dode zee die tussen Jordanië, de Westelijke Jordaanoever en Israël ligt. Het dode zeezout heeft geen kunstmatige toevoegingen en heeft een vocht percentage van circa 2%. Op de plek waar dit zeezout vandaan komt, zijn de geologische en klimatologische omstandigheden zeer uniek. De dode zee is gelegen in een vallei op 400 meter onder de zeespiegel. Gezien de temperatuur van circa. 40 graden is er vrijwel geen neerslag en is de lucht helder en absoluut vrij van smog en verontreinigingen.

Het gebruik van dode zeezout granulaat

- Tot 100% natuurzuiver, handmatig nogmaals gezuiverd!
- Zeer intensieve smaak
- Geschikt voor alle vis, vlees en groentegerechten
- Ook geschikt als badzout.

Waar kan ik dode zeezout granulaat kopen?

Gemakkelijk dode zeezout granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je dode zeezout granulaat kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele dode zeezout granulaat aanbieding meer.

Dode Zeezout Granulaat 2.0-4.0 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde dode zeezout granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Dode Zeezout Granulaat 2.0-4.0 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Dode Zeezout Granulaat 2.0-4.0 mm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Dode Zeezout Granulaat 2.0-4.0 mm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56890-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Dode Zeezout
Speciale Eigenschappen Hygroscopisch, Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Jordanië
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 39 g
Zout -
Reviews
Dodezeezout goed voor in bad
Ideaal voor in bad . De huid is na een bad met dode zeezout weer als nieuw
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op