Duits Rookzout (Beuken)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Duits Rookzout (Beuken)? Kijk hier verder…
Vanaf € 3,61
Op voorraad
SKU
45600-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Rookzout uit Duitsland

Ongeraffineerde zeezouten uit de kwelders van de Middellandse Zee

Productieproces Rookzout uit Duitsland

ongeraffineerde zeezouten worden zo'n 5-6 dagen met zuiver beukenhoutschaafsel gerookt door een ervaren Duitse rookmeester. Zo krijgt het zout een intensief rookaroma en rokerige smaak, die doet denken aan volledig vers gerookte maaltijden.

Gezonde eigenschappen en toepassingen

Dit gerookte Zout kan veganistische of vegetarische gerechten een diep hartig aroma geven zonder dat er dierlijke producten worden gebruikt. De productie van het zout is zeer complex en tijdrovend en is beperkt tot een paar honderd kg per week. Er worden geen chemische additieven of smaakversterkers gebruikt.

Waar kan ik rookzout kopen?

Gemakkelijk rookzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rookzout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rookzout aanbieding meer.

Premium Duits Rookzout (Beuken)

Duits Rookzout (Beuken) van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde rookzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.