image/svg+xml Openclipart flag-europe

Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm

4.7/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft gerechten een aangename zoute smaak.
  • plus-circle Bevat talrijke mineralen en gebonden jodium.
  • plus-circle Geschikt voor gebruik op allerlei soorten gerechten.
Details

Waar wordt Duits steenzout gewonnen?

Duits steenzout wordt gewonnen in Zuid-Duitsland op de plek waar zo'n 200 miljoen jaar geleden de Zechsteinzee lag. De zoutlagen werden tijdens het Jura gevormd in wat nu Noord- en midden Duitsland is.

Het ligt op een diepte van ongeveer 500 meter onder het oppervlak, ver onder het grondwaterpeil. Het zout heeft hierdoor nog nooit bloot gestaan aan milieuverontreiniging en is daardoor uitermate zuiver.

Het zout wordt gewonnen met behulp van een techniek die kamer- en pijlerwinning wordt genoemd. Hierbij worden grote kamers onder de grond uitgegraven en blijven er zoutpilaren over om het dak te ondersteunen. Het steenzout wordt gebruikt in een verscheidenheid van industrieën, waaronder de voedingsindustrie.

De smaak van Duits steenzout

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je eten wat pittiger te maken, dan is Duits steenzout zeker het proberen waard. Het heeft een uitgesproken smaak die zeker wat pit aan je maaltijden zal geven. Dus ga je gang en probeer het eens! Je zult verbaasd zijn hoe lekker je het vindt.

Veelzijdig product

Duits steenzout is een belangrijk ingrediënt in veel recepten en gerechten. Het wordt gebruikt om smaak toe te voegen aan voedsel en om het te helpen bewaren. Steenzout wordt ook gebruikt bij het maken van ijs, omdat het helpt om het ijs bevroren te houden. In de cosmetica-industrie wordt Duits steenzout wordt gebruikt voor het maken van lichaamsscrubs en zepen. Het is een veilig en gezond product om te gebruiken.

Waar kan ik Duits steenzout kopen?

Gemakkelijk Duits steenzout granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Steenzout uit Duitsland kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Duits steenzout aanbieding meer.

Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Duits steenzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30103-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Duits Steenzout
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 39 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Toepassing Steenzout als onkruidbestrijding
Moeilijk te verwerken . Grove korrels en de vraag hoe neemt de grond het op als het niet nat mag worden . Ik mis gebruiksaanwijzing. ik gebruik het tegen onkruid
star star star star star
prima zout
5 kg was wel veel, had beter 1 kg kunnen bestellen, maar nu geef ik gevulde potjes als cadeautje weg. het zout is erg lekker. levering snel en goed verpakt.
star star star star star
Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm
Dit is mijn favoriete soort zout perfecte formaat zoutkorrels en het is ook biologisch.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op