Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm

Duits Steenzout granulaat Dit natuurlijke steenzout is meer dan 200 miljoen jaar geleden door het opdrogen van de Zechsteinzee ontstaan.… Lees hieronder verder...
Vanaf € 1,95
Op voorraad
SKU
30103-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Duits steenzout

Dit natuurlijke steenzout werd meer dan 200 miljoen jaar geleden gevormd door de uitdroging van de Zechstein Zee. Deze zee was een ondiepe binnenzee die zich uitstrekte over Noordwest Europa. Momenteel ligt het zout 400 tot 750 meter onder de grond opgeslagen en bevat het talrijke mineralen en gebonden jodium. Het is een natuurproduct dat alleen gemalen en gezeefd wordt.

Dit product heeft een erg aangename zoute smaak en het is zeer geschikt voor gebruik op allerlei soorten gerechten.

Specifieke eigenschappen:

  • 98,4% NaCI.
  • 0,02% Mg.
  • 0,20% Ca.
  • 0,1% K.

Premium Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm

Duits Steenzout Granulaat 1.7-3.2 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde steenzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.