organic

Eekhoorntjesbrood Granulaat 1-4 mm Boletos Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Eekhoorntjesbrood Granulaat 1-4 mm Boletos Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Eekhoorntjesbrood granulaat heeft een heerlijke, licht tot donkerbruine kleur, waardoor het een visueel aantrekkelijke toevoeging is aan verschillende gerechten.
  • plus-circle Dit biologische eekhoorntjesbrood granulaat zit boordevol voedingsstoffen en kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals in soepen, sauzen en risotto's.
  • plus-circle Met zijn unieke smaak en textuur is eekhoorntjesbrood granulaat een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden in de culinaire wereld, van restaurants tot thuiskeukens.
Details

Oorsprong Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood (boletus edulis) is een algemeen voorkomende eetbare paddenstoel die voorkomt in Europa en Noord-Amerika langs lanen en in loof- en dennenbossen. De groeitijd van het eekhoorntjesbrood in deze gebieden is van juli tot en met november, want dan zijn de omstandigheden het best.

Kenmerken Eekhoorntjesbrood

De hoed van het eekhoorntjesbrood heeft een licht tot donkerbruine kleur. De paddenstoel kan dertig centimeter groot worden en is in vochtige toestand wat plakkerig. Aan de onderzijde van de hoed van het eekhoorntjesbrood is een sponzig aandoend stelsel van fijne buisjes zichtbaar dat eerst wit en later geel is.

Productieproces Eekhoorntjesbrood Granulaat

Het eekhoorntjesbrood wordt na het oogsten eerst in stukken gesneden. De stukken gaan vervolgens de oven in om te drogen. Na het drogen worden de stukken per hand uitgezocht en verwerkt tot eekhoorntjesbrood granulaat.

Waar kan ik gedroogd eekhoorntjesbrood granulaat kopen?

Gemakkelijk gedroogd eekhoorntjesbrood granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gedroogd eekhoorntjesbrood granulaat kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gedroogd eekhoorntjesbrood granulaat aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Eekhoorntjesbrood Granulaat 1-4 mm Boletos Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde gedroogd eekhoorntjesbrood granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Eekhoorntjesbrood Granulaat 1-4 mm Boletos Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Eekhoorntjesbrood Granulaat 1-4 mm Boletos Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Eekhoorntjesbrood Granulaat 1-4 mm Boletos Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 9800006-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik
  • Dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
    500mg poeder per 15kg lichaamsgewicht

  • Maximumdosis per dag (voor kuur doeleinden):
    1 g poeder per 10 kg lichaamsgewicht.

  • Inname in combinatie met Vitamine C verhoogt de opname van werkbare stoffen in je lichaam.
Ingrediënten Eekhoorntjesbrood
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Servië
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 282 kcal / 1180 KJ
Eiwitten 30 g
Koolhydraten 34 g (sugar: 3,8 g)
Vetten 2,4 g
Verzadigde Vetten < 1 g
Vezels 17 g
Natrium < 0,05 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Keurig en snel geleverd
P van prima
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op