Eigeel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Eigeel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
56590-conf

Gele gedeelte van het ei

Het eigeel is het binnenste gedeelte van het ei. Eigeel wordt ook wel het eierdooier of het dooier genoemd.

Voordelen van eigeel

Eigeel bevat meer proteïnen dan het eiwit. Eigeel is ook erg rijk aan vet. Het cholesterolgehalte in eidooiers is ook erg laag. Ook is het eigeel een krachtige bron van vitamines en mineralen. Het is rijk aan ijzer, kalium, fosfor en magnesium. Door het eten van het eigeel krijg je de volgende vitamines binnen: vitamine A, D, E, B11, B12, B6, B2 en B1.

Gebruik van eigeel poeder

Eigeelpoeder kan gebruikt worden als emulgator of bruinmiddel voor bijvoorbeeld sauzen, bakkerijproducten, ijs en mayonaise. Doordat eigeel een relatief hoog vetgehalte heeft ontstaat er een smeuïge en vaste structuur. Meng, indien van toepassing, het poeder met andere droge ingrediënten alvorens het water toe te voegen. Het wordt aanbevolen om de oplossing binnen 4 uur te gebruiken.

Premium Eigeel Poeder Biologisch

Eigeel Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.