Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)? Kijk hier verder…
Vanaf € 5,49
Op voorraad
SKU
56550-conf
+ -

Voordelen van eiwitpoeder t.o.v. gewoon ei-eiwit

Eiwitpoeder is gedroogd eiwit. Gewoon eiwit van eieren bestaat voor ongeveer 38% uit puur eiwit. Het merendeel van het eiwit in een ei is gewoon water. Ons eiwit poeder is gemaakt van het eiwit van eieren die worden ontdaan van schil en dooier. Het eiwitvocht ondergaat vervolgens de volgende behandelingen: fermentatie, concentratie, sproeidrogen en pasteurisatie. Het poeder dat hierdoor ontstaat bestaat dan voor zo'n 80% uit puur eiwit. Dit eiwitpoeder bevat weinig calorieën, zit vol met proteïnen en is koolhydraat- en vetvrij.

Maak er een Eiwit shake mee

Een veel voorkomende manier van consumptie is het maken van shakes met eiwitpoeder. Dit kan door water of melk toe te voegen aan het eiwitpoeder. Voeg bijvoorbeeld fruit, noten of cacao toe voor de smaak.

Biologisch eiwitpoeder voor diëeters en sporters

Eiwitpoeder is een goede bron van vetarme eiwitten voor mensen die hun calorie-inname willen beperken om aan hun dieetwensen te voldoen. Eiwit poeder wordt veel gebruikt in low carb-, low calorie- en eiwit diëten. Daarnaast wordt eiwit vaak gebruikt om fitness doelen te bereiken omdat het herstel- en behoud van spiermassa ondersteunt.

Waar kan ik biologische proteïne poeders kopen?

Gemakkelijk biologische proteïne poeders kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische proteïne poeders bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische proteïne poeders aanbieding meer.

Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische proteïne poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.