Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eigenschappen van Elfenbankje Poeder

Paddenstoelen zitten algemeen gezien vol met vezels, vitamines, eiwitten en mineralen. Daarnaast bevatten ze veel water en weinig calorieën. Het elfenbankje poeder is van nature rijke aan veel B-vitamines waaronder vitamine B-3 en de mineralen magnesium, koper, kalium, fosfor en selenium. Bovendien bevat het elfenbankje poeder essentiële aminozuren en vetzuren.

Productieproces van Elfenbankje Poeder

Het elfenbankje is een paddenstoel die het hele jaar door groeit. Bij het oogsten worden de elfenbankjes geplukt in diverse bossen. Na het oogsten wordt het elfenbankje in stukken gesneden om het vervolgens in de oven te laten drogen. Na dit proces wordt het verwerkt tot een fijne elfenbankje poeder.

Het onderscheiden van Elfenbankje paddenstoellen

Het elfenbankje of Turkey Tail (Trametes versicolor) is een paddenstoel en het is een zeer algemene eenjarige saprofyt (voedt zich op dood hout) op stronken en takken van loofbomen. Daarnaast komt het elfenbankje soms ook op de spar voor. Het elfenbankje groeit dakpansgewijs in groepjes en heeft een witte rand met daarbinnen verschillende gekleurde zones: (rood)bruin, grijs, zwartachtig, wit en beige. De stevige, waaiervormige hoeden van het elfenbankje zijn 3-8 cm groot en meestal niet dikker dan 2 mm.

Waar kan ik elfenbankje poeder biologisch kopen?

Gemakkelijk elfenbankje poeder biologisch kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je elfenbankje poeder biologisch kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele elfenbankje poeder biologisch aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde elfenbankje poeder biologisch komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Rijk aan vezels, vitamines, eiwitten en mineralen
  • Bevat essentiële aminozuren en vetzuren
  • Kan worden gebruikt in verschillende recepten en drankjes
Kenmerken
Artikelnummer 80198-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik
  • Dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
    500mg poeder per 15kg lichaamsgewicht

  • Maximumdosis per dag (voor kuur doeleinden):
    1 g poeder per 10 kg lichaamsgewicht.

  • Inname in combinatie met Vitamine C verhoogt de opname van werkbare stoffen in je lichaam.
Ingrediënten Elfenbankje
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Kalium, Koper, Magnesium, Selenium
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 209 kcal / 845 KJ
Eiwitten 7,5 g
Koolhydraten 2,5 g (sugars 0.7 g)
Vetten 0,6 g
Verzadigde Vetten 0,4 g
Vezels 81,9 g
Natrium 0,1 g
Zout 0 g
Reviews
Fijn poeder
Het is goed fijn gemalen. Ik heb een andere soort gehad die wat korreliger was. Dit is fijner om te eten.
Super kwaliteit
Zeer fijn poeder dat ook nog eens lekker smaakt! Ik heb nergens anders zo'n kwaliteit voor deze prijs gezien. (Vertaald uit het Duits)
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op