Erwten Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Erwten Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)? Kijk hier verder…
Waardering:
95% of 100
Vanaf € 3,73
Op voorraad
SKU
40061-conf
+ -

Het fijne van Erwt proteine poeder

Iedereen kent erwten: ze zijn klein, rond en groen. Erwten zijn bijzonder lekker en bovendien gezond. De bekendste toepassing van erwten is die van snert. Maar erwten worden ook gebruikt als basisgrondstof voor de productie van erwten proteïne poeder. Erwt proteïne poeder bundelt al het beste van erwten in lang houdbare en gemakkelijk te gebruiken proteïne vorm.

Een van de meest gebruikte plantaardige eiwitbronnen

Proteïne poeder van erwten is rijk aan eiwit. De verhoogde concentraties eiwitten in erwten eiwitpoeder zorgen ervoor dat erwten eiwitten ideaal zijn voor fanatieke sporters en sporters die krachtinspanningen leveren. Spieren hebben eiwitten nodig om zich te kunnen ontwikkelen en om te herstellen. Erwten proteïne poeder is bovendien volledig plantaardig (vegan) en dus ook ideaal voor veganisten en vegetariers.

Zo wordt Erwt proteine poeder gemaakt

Na de oogst worden de erwten geselecteerd, schoongemaakt en vloeibaar gemaakt. Het eiwit wordt gewonnen door middel van een dubbel scheiding proces: de eiwit vloeistof wordt afgegoten en vervolgens gezuiverd. Het wordt daarna gedroogd, gezeefd, geïnspecteerd en verpakt voor verzending. Ons biologische erwt proteïne poeder heeft een eiwitgehalte van ten minste 80%

Waar kan ik erwt proteïne poeder kopen?

Gemakkelijk erwt proteïne poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je erwt proteïne poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele erwt proteïne poeder aanbieding meer.

Erwten Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde erwt proteïne poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Erwten Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Erwten Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Erwten Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.