Erwten Eiwit Poeder EU Biologisch (50% Proteïne)

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Erwten Eiwit Poeder EU Biologisch (50% Proteïne)? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Snel je spieren herstellen?

Als fanatieke sporter wil je natuurlijk na een intensieve workout niet 4 dagen rondlopen met spierpijn. Je spieren moeten zich snel kunnen herstellen. Daarvoor hebben ze eiwitten nodig. Een oplossing is het eten van vlees. Een minder milieubelastende methode is het gebruik van een proteïnepoeder. Een proteïnepoeder zit namelijk ook vol met eiwitten. En die poeders zijn gemaakt van planten en niet van dieren. Een van de meest gebruikte plantaardige eiwitbronnen voor de productie van proteïnepoeder is de erwt.

De productie van Erwt proteine poeder

De erwten worden schoongemaakt, gespleten, ontdaan van hun schil en vermalen. De erwtenpulp wordt dan door een 'air classifier' geleid. Deze machine scheid het eiwit van het zetmeel van de erwten door middel van een gecontroleerde luchtstroom. Het grote voordeel van zo'n machine is dat er geen stoffen worden toegevoegd om scheiding mogelijk te maken en ook geen verhitting plaats vind. Het proteïne poeder behoudt al zijn nutrienten en andere goede eigenschappen.

Biologische kwaliteit van Europese bodem

De erwten die voor ons biologische erwt proteïne poeder worden gebruikt zijn afkomstig van biologische teelt in de EU. Het poeder heeft een eiwitgehalte van ten minste 50%.

Waarom erwtproteïnepoeder kopen?

Erwt proteïne poeder bundelt het beste van erwten in lang houdbare en gemakkelijk te gebruiken proteïne vorm. Erwten zijn bijzonder lekker en bovendien gezond. Daarnaast zijn ze rijk aan eiwit. De verhoogde concentraties eiwitten in erwten eiwitpoeder zorgen ervoor dat ze ideaal zijn voor fanatieke sporters en sporters die krachtinspanningen leveren. Erwten proteïne poeder is bovendien volledig plantaardig (vegan) en dus ideaal voor veganisten en vegetariers.

Waar kan ik biologisch erwten proteïne poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch erwten proteïne poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch erwten proteïne poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch erwten proteïne poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Erwten Eiwit Poeder EU Biologisch (50% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch erwten proteïne poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Erwten Eiwit Poeder EU Biologisch (50% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Erwten Eiwit Poeder EU Biologisch (50% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Erwten Eiwit Poeder EU Biologisch (50% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58540-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Voor gebruik na het sporten/inspanning.
  • Dosering: 30 gram (twee eetlepels) eiwitpoeder in een shake of gemengd met water of melk.
  • Gebruik:
    30 -60 minuten na inspanning.
Ingrediënten Erwt
Speciale Eigenschappen BIO, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Estland, Letland, Litouwen
Land van productie Oostenrijk
Merk Holyflavours
HS-Code 21061020
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 395 kcal / 1666 kJ
Eiwitten 50 g
Koolhydraten 34 g (Sugar 6,2 g)
Vetten 3,8 g
Verzadigde Vetten 0,6 g
Vezels 12,2 g
Natrium -
Zout 0,1 g
Reviews
Goed product voor sporters!
Ik ben iemand die best veel sport en vind dit echt een fijn product om te gebruiken. Het heeft een aangename smaak en een goede werking!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op