image/svg+xml Openclipart

Fava Bonen Eiwit Poeder Biologisch (60% Proteïne)

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Fava Bonen Eiwit Poeder Biologisch (60% Proteïne)? Kijk hier verder…
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat zijn Fava bonen?

Fava bonen staan ook wel bekend onder de naam tuinbonen. Voor onze Fava proteïne poeder wordt gebruik gemaakt van Fava bonen uit Finland. Favabonen zijn rijk aan verschillende nutrienten, zonder dat ze veel calorieën bevatten. Het zit vol met vitamine B1 (thiamine), ijzer, koper, fosfor, folaat, kalium, mangaan en magnesium.

Ook bevat het veel (oplosbare) vezels die goed zijn voor een gezonde stoelgang en helpen je het niveau van je LDL-cholesterolgehalte (het slechte cholesterol) te verlagen.

Fava proteïne poeder

Fava proteïne poeder is natuurlijk ook een goede bron van eiwitten en aminozuren. Essentiële aminozuren kan het lichaam niet zelf aanmaken en moet dus verkregen worden via voeding. Proteïne draagt bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa. Het draagt ook bij aan de instandhouding van sterke botten.

Kan goed helpen met afvallen

Omdat Favabonen de combinatie bezitten van veel eiwitten, veel vezels, goede nutriënten en weinig calorieën, zijn ze bij uitstek geschikt voor verwerking in een dieet voor mensen met obesitas. 

Hoe gebruik je fava bonen proteïne poeder?

Verwerk het poeder in soepen, yoghurt en koekjes voor een vlotte opname.

Waar kan ik proteïne poeders kopen?

Gemakkelijk proteïne poeders kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je proteïne poeders kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele proteïne poeders aanbieding meer.

Fava Bonen Eiwit Poeder Biologisch (60% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde proteïne poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Fava Bonen Eiwit Poeder Biologisch (60% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Fava Bonen Eiwit Poeder Biologisch (60% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Fava Bonen Eiwit Poeder Biologisch (60% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56540-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Favaboon
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Ijzer, Koper, Magnesium, Vitamine B6, Vitamine K, Zink
Speciale Eigenschappen BIO, Halal, Kosher, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Finland
Land van productie Nederland
Merk Holyflavours
HS-Code 21061020
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 323 kcal / 1352 kJ
Eiwitten 57 g
Koolhydraten 6.8 g
Vetten 4.1 g
Verzadigde Vetten 0.7 g
Vezels 15.8 g
Natrium -
Zout 0.02
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op