Galangawortel Poeder Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Galangawortel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Herkomst Galangawortel

Galangawortel (Alpinia galanga) is een plant, verwant aan gember en ook bekend onder de naam Laos. Laos wordt ook wel eens Thaise gember of galanga genoemd. Het is een meerjarige plant uit de tropen. Galangawortel is waarschijnlijk afkomstig uit Indonesië, maar wordt momenteel geteeld in Indochina, Thailand, Maleisië en Indonesië.

Verwerking tot Galangawortel Poeder

Na de oogst worden de goede eigenschappen van de galangawortel geconcentreerd en verwerkt tot galangawortel poeder. Het poeder heeft een beige tot bruine kleur met een smaak die een aromatische pittigheid heeft.

Gebruik Galangawortel Poeder

Door de smaak die galangawortel heeft, wordt het veel toegepast in Aziatische gerechten. In Thaise gerechten wordt het vaak gebruikt van curry's tot tom yum soep. Galangawortel poeder combineert goed met vlees, maar kan ook gebruikt worden in stoofschotels, soepen en andere gerechten in plaats van peper.

Waar kan ik galangawortelpoeder kopen?

Gemakkelijk galangawortelpoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je galangawortelpoeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele galangawortelpoeder aanbieding meer.

Galangawortel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde galangawortelpoeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Galangawortel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Galangawortel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Galangawortel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80038-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Galangawortel
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Vietnam
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 304 kcal / 1272 KJ
Eiwitten 7 g
Koolhydraten 60 g
Vetten 3 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 6 g
Natrium 34 mg
Zout 0 g
Reviews
prachtig product
goed product om mee te werken. Galangapoeder kon ik in meerdere recepten gebruiken. Galang wortel of laos poeder heb ik in mijn thaise curry gebruikt
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op