Gebakken Uien kiemarm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gebakken Uien kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Het begin van de Ui...?

De ui, of tuinui (Allium cepa), ook wel ajuin of juin genoemd in Zuid-Nederland en Vlaanderen, en siepel in Noord-Nederland is van onbekende oorsprong. Deze plant is waarschijnlijk afkomstig uit Centraal-Azië, maar is daar nooit in het wild aangetroffen.

Productieproces, Oogst of Bewerking Gebakken Uien

De gebakken uien biologisch van Holyflavours zijn bereid met biologisch geteelde uien en gebakken in biologische zonnebloemolie. Door het bakken in zonnebloem olie zijn de uien heerlijk krokant en palm olie vrij! Wanneer je water toevoegt (10 - 20%) worden de uien flexibel. Dit is ideaal voor veganistische reuzel en bakwaren. De uien zijn ongeveer 4 - 6 millimeter groot.

Waarom moet je juist onze Biologische gebakken uien kopen?

Deze uien zijn dé finishing touch voor elke oriëntaalse maaltijd. Ook ideaal voor het garneren van hartige hapjes, sandwiches en salades, het afmaken van jus, stamppot en soep.

  • Eigen productie
  • Bepaald vetgehalte, zoals vervaardigd volgens een unieke methode, waarvoor geen vetbad nodig is.
  • Er wordt zonnebloemolie en geen palmolie gebruikt.
  • Meel en extenders worden niet gebruikt.
  • Het product bevat natuurlijk geconserveerde olie (bescherming tegen ranzigheid)
  • Voor een lange periode in de originele verpakking, knapperig en vers.
  • Goed toepasbaar in: Veganistische keuken, uienreuzel, gebak, specialiteiten (ui kan ook soepel worden gemaakt en verwerkt met behulp van 15 - 20% water en een rusttijd van 20 minuten; de typische smaak blijft behouden)!

Waar kan ik biologische gebakken uien kopen?

Gemakkelijk biologische gebakken uien kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische gebakken uien kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gebakken uien aanbieding meer.

Gebakken Uien kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gebakken uien komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gebakken Uien kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gebakken Uien kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gebakken Uien kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80108-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Ui
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt Egypte
Merk Holyflavours
HS-Code 07122000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 356 kcal / 1496 KJ
Eiwitten 9 g
Koolhydraten 30 g
Vetten 15 g
Verzadigde Vetten 2 g
Vezels 31 g
Natrium 90 mg
Zout 0 g
Reviews
Lekker en biologisch
Ik gebruik het als een finishing touch voor die extra bite, goed product!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op