Gebakken Uien kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gebakken Uien kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,28
Op voorraad
SKU
80108-conf
+ -

De mysterieuze herkomst van de Ui

De ui (Allium cepa), of tuinui, in Zuid-Nederland en Vlaanderen ook wel ajuin of juin genoemd, en in Noord-Nederland siepel, is een plant uit de narcisfamilie. De herkomst van de plant is onduidelijk, maar waarschijnlijk stamt ze uit Midden-Azië hoewel daar nooit wilde exemplaren zijn aangetroffen.

Productieproces, Oogst of Bewerking Gebakken Uien

De gebakken uien biologisch van Holyflavours zijn bereid met biologisch geteelde uien en gebakken in biologische zonnebloemolie. Door het bakken in zonnebloem olie zijn de uien heerlijk krokant en palm olie vrij! Wanneer je water toevoegt (10 - 20%) worden de uien flexibel. Dit is ideaal voor veganistische reuzel en bakwaren. De uien zijn ongeveer 4 - 6 millimeter groot.

Gezonde eigenschappen Gebakken Uien en toepassingen

Dé finishing touch voor elke oriëntaalse maaltijd. Ook ideaal voor het garneren van hartige hapjes, sandwiches en salades, het afmaken van jus, stamppot en soep.

Waar kan ik Biologische gebakken uien kopen?

Gemakkelijk Biologische gebakken uien kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische gebakken uien bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische gebakken uien aanbieding meer.

Premium Gebakken Uien kiemarm Biologisch

Gebakken Uien kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde groenten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.