Gelatine 210 Bloom Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gelatine 210 Bloom Biologisch… Lees hieronder verder...
Vanaf € 6,27
Op voorraad
SKU
80165-conf
+ -

Oorsprong gelatine

Gelatine is een eiwitproduct dat wordt bereid door hydrolyse van collageen. Hydrolyse is de splitsing van een chemische verbinding onder de opname van water. Deze chemische verbinding is collageen. Collageen is een lijmvormend eiwit dat voorkomt in bindweefsels (huid, botten en kraakbeen) van mens en dier. Om deze reden is dit product niet geschikt voor vegetariërs.

Gelatine wordt dus gewonnen uit het bindweefsel van zoogdieren. Na het winnen wordt de gelatine gehydrolyseerd met sterke zuren of basen en wordt het getrokken in heet water. Tijdens dit proces lossen de oplosbare bestanddelen op. Tot slot wordt de gelatine ingedikt, gefiltreerd en gedroogd.

Bloom-getal

Deze gelatine bloom is afkomstig van varken. De bloom lost op in water en vormt bij afkoeling een gel. 210 is het getal dat de kracht en helderheid van het bloom weergeeft. 210 zit tussen goud (200) en platinum (230+) in. Titanium (120) bloom gelatine is het minst doorzichtig en is geschikt voor producten waarbij de helderheid niet uitmaakt. Deze 210 bloom is erg geschikt voor het maken van heldere producten, bijvoorbeeld gummies.

Gebruik

Dit product kan gebruikt worden om snoepjes , nagerechten en bakkerijproducten van de maken. Maar het is ook te gebruiken voor de productie van (supplementen) capsules.

Premium Gelatine 210 Bloom Biologisch

Gelatine 210 Bloom Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.