Knolselderij Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Knolselderij Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 5,26
Op voorraad
SKU
45260-conf
+ -

Wat is knolselderij?

Knolselderij is een groente die, zoals de naam al aangeeft, gekweekt wordt vanwege de knol. Men kan echter ook de bladeren eten die meer smaak bevatten dan de knol.

Productieproces Gemalen knolselderij

De plant heeft veel water nodig en zal het hele jaar door groeien. Knolselderij kan tegen een beetje kou maar niet tegen veel vorst. Waar normale planten meerdere jaren zullen bloeien is dat bij de knolselderij niet het geval. De plant zal maar een keer bloeien en daarna afsterven. Hierdoor moet de plant elk jaar opnieuw worden geplant.

Gezonde eigenschappen Gemalen knolselderij en toepassingen

Knolselderij bevat veel vezels, vitamine C, vitamine K en Kalium. Het heeft daarom een gunstige werking op je bloeddruk. Tenslotte is knolselderij caloriearm. Knolselderij kan goed worden gebruikt in erwtensoep, rauw in salades, gekookt of, heel verrassend, gefrituurd gegeten worden.

Waar kan ik biologische knolselderij kopen?

Gemakkelijk biologische knolselderij kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische knolselderij bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische knolselderij aanbieding meer.

Knolselderij Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische knolselderij komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Knolselderij Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Knolselderij Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Knolselderij Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.