image/svg+xml Openclipart

Gerstegras Poeder (EU) Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gerstegras Poeder (EU) Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Oorsprong en geschiedenis Gerstegras

Gerstegras is een grassoort die groeit in de EU.

Oogst Gerstegras

Als de plant zich klaar maakt voor de reproductieve fase, hopen alle voedingsstoffen zich op in de scheuten. Dat is het moment om te oogsten. Deze voedzame scheuten verwerken wij tot ons tarwegras poeder. De gersteplant wordt al duizenden jaren verbouwd en was een van de eerste gewassen die voor menselijk gebruik zijn gedomesticeerd. Het is gebleken dat de oude Egyptenaren zowel de gerst als de jonge scheuten oogstten en er zijn verwijzingen naar het gebruik van de gersteplant als een belangrijk religieus offer in de bijbel.

Gezonde eigenschappen Gerstegras en toepassingen

Gerstegras is rijk aan vezels, eiwitten, ijzer, koper, aminozuren, enzymen en chlorofyl. Gerstegras bevat ook veel calcium. Vanwege het hoge calciumgehalte wordt barleygrass vaak aangeduid als "alkalische voeding".

Waar kan ik biologisch gerstegras kopen?

Gemakkelijk biologisch gerstegras kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch gerstegras kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch gerstegras aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Gerstegras Poeder (EU) Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch gerstegras komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gerstegras Poeder (EU) Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gerstegras Poeder (EU) Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gerstegras Poeder (EU) Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 90056-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 3-5g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Gerstegras
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Ijzer, Koper
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Europa
Merk Holyflavours
HS-Code 10039000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 293 kcal / 1224 KJ
Eiwitten 13 g
Koolhydraten 40 g
Waarvan Suikers 9.6 g
Vetten 1,2 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 36 g
Zout 0,24 g
Reviews
beter dan die uit Nieuwzeeland
Persoonlijk vind ik dit gerstegras net iets beter dan die uit Nieuw Zeeland. Er zit namelijk iets meer smaak aan en het is wat beter in binden. Het is zeker 5 sterren waard.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op