Gierst Millet Gepoft Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gierst Millet Gepoft Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,79
Op voorraad
SKU
95008-conf
+ -

Biologische Gierst Millet Gepoft

Gierst (Genus panicum) is een graangewas. Oorspronkelijk komt gierst uit China. Gierst is een klein witgeel korreltje dat op dezelfde manier gegeten kan worden als rijst. Gierst is rijk aan eiwitten, kiezelzuur en ijzer. Na de oogst van de gierst wordt het gedroogd en gepoft waardoor er gepofte gierst overblijft.

Toepassingen van gepofte gierst

Gepofte gierst is eigenlijk gewoon popcorn. Alleen dan niet van mais maar van gierst. Je kunt het als zodanig dan ook goed gebruiken. Maar vanwege zijn kleine omvang doet gepofte gierst het ook goed als luchtige opvulling in granen- of chocolade repen.

Premium Gierst Millet Gepoft Biologisch

Gierst Millet Gepoft Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bij ons kun je daarom kwalitatief de beste gierst kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.