organic

Glucose DE 29 Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Glucose DE 29 Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Voorkomt herkristallisatie van suiker in snoep, waardoor het zijn textuur behoudt.
  • plus-circle Geeft elasticiteit aan producten zoals gebak en truffels, waardoor ze zacht blijven.
  • plus-circle Kan gebruikt worden om de zoetheid te verminderen en het mondgevoel te verbeteren.
Details

Dextrose

Glucose is een natuurlijk voorkomende chemische verbinding. Dit glucose poeder heet ook wel D-glucose. D-glucose wordt ook wel druivensuiker, of dextrose genoemd. D-glucose is een monosacharide (enkelvoudige suiker), een subcategorie van koolhydraten. Het is een belangrijke energiebron. Glucose wordt gemaakt door planten en de meeste algen door middel van fotosynthese (omzetting van licht in koolhydraten).

De bind- en zoetkracht

Het DE nummer van de glucose zegt iets over de bindkracht en de zoetkracht van de glucose en hangt af van de mate waarin hydrolyse is toegepast. Zetmeel wordt door hydrolyse omgezet in Glucose. Op een schaal van 0 - 100 is 0 puur zetmeel en 100 pure glucose. Hoe lager het nummer, hoe hoger de bindkracht van het product. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de zoetkracht.

Het toepassen van Glucose

Glucosepoeder DE 29 is gedehydrateerde glucosestroop. Het voorkomt herkristallisatie van suiker in snoep. Bovendien geeft het elasticiteit aan een product en houdt het zoete bereidingen zoals gebak en truffels zacht.

Glucose poeder kan gebruikt worden in droge mixen en in oplossingen. Door zijn speciale koolhydraat spectrum kan het gebruikt worden voor vermindering van de zoetheid en verbetering van het gevoel in de mond.

Waar kan ik glucose kopen?

Gemakkelijk glucose kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je glucose kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele glucose aanbieding meer.

Glucose DE 29 Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde glucose komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Glucose DE 29 Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Glucose DE 29 Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Glucose DE 29 Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80166-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Glucose
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Holyflavours
HS-Code 17023050
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 368 kcal / 1615 KJ
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 95 g
Waarvan Suikers 14 g
Vetten 0 g
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium < 0.01 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Fijn product!
Gebak wordt er heel zacht van, aanrader!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op