image/svg+xml Openclipart

Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch? Kijk hier verder…
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Waar kan ik glucose DE 97 kopen?

Gemakkelijk glucose kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je glucose DE 97 kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele glucose DE 97 aanbieding meer.

Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde glucose DE 97 komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80167-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Glucose
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Oostenrijk
Merk Holyflavours
HS-Code 17023050
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 395 kcal / 1680 KJ
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 98,5 g
Vetten 0 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 0 g
Natrium 0,1 g
Zout 0 g
Reviews
Doet wat het beloofd
Ik doe een klein schepje door mijn sportdrankje, en je merkt duidelijk verschil aan je energieniveau. Ik ben hier zeer blij mee.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op