Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Glucose DE 97 Dextrose Poeder… Lees hieronder verder...
Vanaf € 2,56
Op voorraad
SKU
80167-conf
+ -

D-glucose

Glucose is een natuurlijk voorkomende chemische verbinding. Dit glucose poeder heet ook wel D-glucose. D-glucose wordt ook wel druivensuiker, of dextrose genoemd. D-glucose is een monosacharide (enkelvoudige suiker), een subcategorie van koolhydraten. Het is een belangrijke energiebron. Glucose wordt gemaakt door planten en de meeste algen door middel van fotosynthese (omzetting van licht in koolhydraten).

Dextrose Equivalent (DE)

Het DE nummer van de glucose zegt iets over de bindkracht en de zoetkracht van de glucose en hangt af van de mate waarin hydrolyse is toegepast. Zetmeel wordt door hydrolyse omgezet in Glucose. Op een schaal van 0 - 100 is 0 puur zetmeel en 100 pure glucose. Hoe lager het nummer, hoe hoger de bindkracht van het product. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de zoetkracht.

Gebruik

Glucose kan direct uit de dunne darm door het bloed worden opgenomen. Wanneer het in bloed rond cirkelt, wordt de glucose opgenomen in verschillende weefsels. Dit zorgt voor energie in je lichaam dat vervolgens gebruikt wordt door je spieren. Ook kan het zorgen voor herstel van de normale spierfunctie na het sporten.

Door het gebruik van deze dextrose poeder zal de bloedsuikerspiegel stijgen en snel energie leveren. Dit glucose DE 97 poeder wordt voornamelijk gebruikt als zoetmaker in bakproducten. Daarnaast kan het toegevoegd worden aan sportdranken of smoothies.

Premium Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch

Glucose DE 97 Dextrose Poeder Fijn Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.