Granola Muesli Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Granola Muesli Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
45230-conf

Havervlokken, graanvlokken, gemalen zonnebloempitten, amandelmeel en rozijnen worden gemixt. Dan worden enkele vloeibare toevoegingen zoals zonnebloemolie en glucosestroop toegevoegd en weer opnieuw gemixt. De natte pap wordt vervolgens via een lopende band door de oven gevoerd om te bakken. Na de oven wordt het product, de muesli, verbrokkeld en verpakt.

Waar kan ik biologische granola's kopen?

Gemakkelijk biologische granola's kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische granola's bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische granola's aanbieding meer.

Granola Muesli Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische granola's komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Granola Muesli Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Granola Muesli Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Granola Muesli Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.