Green Blend Poeder Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Green Blend Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De vier groene superpoedersHier vind je dit product ook als capsules

Biologische green blend poeder bestaat uit een combinatie van bekende superfood ingrediënten die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren die het lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid. De groene mix bestaat uit biologische spirulina poeder (40%), chlorella poeder (20%), tarwegras poeder (20%), gerstegras poeder (20%).

Spirulina

Spirulina staat erg bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Ook ondersteunt spirulina het immuunsysteem. Spirulina is rijk aan: eiwitten, vitaminen en mineralen. Het is plantaardig en wordt door vele mensen gewaardeerd. Van nature groeien deze bacteriën in mineraalrijke zoutwatermeren. Het heeft een blauwgroene kleur en een vorm van een spiraal. 

Chlorella  

Chlorella bevat een hoge voedingswaarde, chlorella bevat namelijk tal van vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, vezels, eiwitten nucleïnezuren en het nutriënt chlorofyl. Het stelt je lichaam beter in staat om zuurstof op te nemen. Het substantiële gehalte aan magnesium zorgt er daarnaast voor dat het poeder je hersenen en het centrale zenuwstelsel stimuleert. Chlorella is een groene alg en bindt zich aan zware giftige metalen in je lichaam. Door deze koppeling verlaten deze gifstoffen je lichaam via het spijsverteringskanaal. Daarnaast heeft chlorella een bijzonder hoge voedingswaarde.   

Tarwegras

Tarwegras is rijk aan eiwitten, per gram bevatten ze meer eiwitten dan melk en eieren. Eiwitten dragen bij aan het onderhouden en groeien van spieren, daarnaast bevat tarwegras veel calcium. Calcium draagt bij aan de instandhouding van botten, tanden, de werking van het zenuwstelsel en de spierfunctie.

Gerstegras

De gerstegras werking staat vooral bekend vanwege de ontstekingsremmende en pijnverzachtende werking. Gerstegras is een grassoort dat groeit in de EU. Het oogsten van het gras gebeurt wanneer de plant nog jong is, onder de dertig centimeter. Na de oogst ondergaat het gras een verwerkingsproces waarna er een fijn poeder overblijft. Gerstegras bevat veel eiwitten, vitaminen en aminozuren.

Waar kan ik Green Blend superfood poeder kopen?

Gemakkelijk Green Blend superfood poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Green Blend superfood poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Green Blend superfood poeder aanbieding meer.

Green Blend Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde Green Blend superfood poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Green Blend Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Green Blend Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Green Blend Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56650-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Neem tot 3g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge nutriëntenconcentratie gebruikt
Ingrediënten Chlorella, Gerstegras, Spirulina, Tarwegras
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Engeland
Merk Holyflavours
HS-Code 11063090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 312/1312
Eiwitten 46
Koolhydraten 18
Vetten 1.2
Verzadigde Vetten 0.4
Vezels 22
Natrium 0
Zout 1.3
Reviews
Gezonde aanvulling!
Ik gebruik deze poeder regelmatig bij diverse gerechten. Door de aanwezige vitaminen en mineralen krijgt mijn lichaam hierdoor veel gezonde voedingsstoffen binnen. Echt een geweldig product!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op